Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Popkorn Nordic: Kampfisk + Karen Nice + Kath + Kløver + "atom" Chris Dall & Powerband

Afholdt event

Popkorn Nordic: Kampfisk + Karen Nice + Kath + Kløver + "atom" Chris Dall & Powerband

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

26 okt 2023 kl. 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

5 nøje udvalgte bands og artister står klar til at overbevise både publikum og jury om, at de er Sjællands bedste liveact i talentprojektet POPKORN NORDIC.

Karen Nice
Karen Nice spiller synthbaseret elektronisk girlpop, med finurlig, dansksproget lyrik. Karen Nice er ung voksen, men smækker stadig med dørene. Hun inviterer til en fest, hvor vi åbent, sårbart og ærligt kan fejre vores fejl.
https://www.instagram.com/karennice.mp3/

”atom” Chris Dall & Powerband
Det er en højenergisk garagerock power trio. Power trioen har hurtigt fået skabt et vist ry som en intens medrivende live act, der viser, at melodisk fuzz rock, punk flair og danske tekster passer sammen som sprit og ild!
https://www.instagram.com/atomchrisdall/

KLØVER
KLØVER er resultatet af et gammelt og dybt afhængeligt venskab mellem tre af hverdagens underdogs.
Med tekster der berører ungdommen, kærlighed, nostalgi, sex og livets forvirring, svæver de i et poppet univers delt med bands som Blæst, De Danske Hyrder og Surfaces.
https://www.instagram.com/kloevermusik/

KATH
I et drømmende indierock univers gør Kath plads til både små og store følelser. “Hvis vi ik’ kan leve for evigt, hvorfor så dø ung?” er et de spørgsmål, sanger og sangskriver Kath stiller i sine tekster om tankemylder.
Hendes dansksprogede sange indkapsler den komplekse følelse af ungdom. Med hendes karakteristiske vokal og et energisk liveband, er Kath klar på at indtage den danske musikscene med et brag.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100070779219359

Kampfisk
6 sindsforvirrede lyd-druider fandt sammen i 2021 og dannede Kampfisk. Gruppens kombination af soveværelses-guitarister og klassisk trænede musikere har resulteret i et alsidigt projekt. Her bliver jazz-parfumeret post-punk fusioneret med nytænkende eksperimentelt støjende rock.
https://www.instagram.com/kampfisk.nu/
__________________________________
PRAKTISK
POPKORN NORDIC – indledende runde
Spillestedet Stengade, København
Tors. 26.10.23
Entré: 75 kr i forsalg / 95 kr i døren!
__________________________________

POPKORN NORDIC er det store dansk/svenske talentudviklingsprojekt for bands og kunstnere fra Sjælland og Skåne. Et panel af musikbranchefolk har håndplukket 20 lovende navne til fire spændende indledende runder. Af tidligere deltagere, som sætter sig aftryk (inter)nationalt på både livescener og radioflader kan fx nævnes BASKE fra Gladsaxe, WIDE fra Furesø, Tender Youth fra Østerbro og Ella Sandberg fra Malmø.
Denne runde byder på optrædener fra fem af de udvalgte talenter i et stort genrevirvar fra pop, hiphop, indie, postpunk og singer/songwriter. Så sæt kryds i kalenderen og vær med til at fejre det nye kuld d. 26. oktober 2023. Det bliver en aften fyldt med energi, talent og musikalske opdagelser, du ikke må gå glip af!

INDLEDENDE RUNDER
19.09.23. Gimle, Roskilde
27.09.23. Slagelse Musikhus
28.09.23. Stars, Vordingborg
30.09.23. Richter, Gladsaxe

KVARTFINALER
26.10.23. Spillestedet Stengade, Kbh
05.11.23. Loppen, Kbh
SEMI- OG FINALE
02.12.23. Kulturværftet, Helsingør
27.01.24. The Tivoli, Helsingborg (SE)

Yderligere information om POPKORN NORDIC: Dorte Hartmann, projektleder, dorha@helsingor.dk
www.kuto.dk/popkornnordic
POPKORN NORDIC 2023 på vegne af Kulturværftet (DK) og The Tivoli (SE), Studiefrämjandet (SE).

SAMARBEJDSPARTNERE & TILSKUDGIVERE
Skånsk Live (SE), Gimle Roskilde, Spillestedet Stengade Kbh, Loppen Kbh, Helsingør Festival, HX Festival (SE), Stars Vordingborg, Slagelse Musikhus, Mejeriet i Lund (SE), Babel Malmø (SE), MUVE, START FRB, KBH Kommune, Statens Kunstfond og Dansk Artist Forbund.

Arrangør

Spillestedet Stengade is a progressive user-driven music venue in the middle of Nørrebro in Copenhagen. The music profile at Spillestedet Stengade is diverse - often based on the local underground but also with a large number of international artists.

The house's many dedicated volunteers are the absolute lifeblood of Stengade, who run our approx. 200 concert events per year. Without them there wouldn't be any shows!


 

Lokation

Spillestedet Stengade, Stengade 18, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .