PopSalmer - release koncert & reception

eventet sluttede

PopSalmer - release koncert & reception

Billetter fra DKK 125,00

Sted

Dato

01 nov 2014 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Lørdag i Spil Dansk ugen (uge 44) udkommer "Sangbogen PopSalmer" med 24 nykomponerede melodier til gamle salmetekster af B.S. Ingemann skrevet af den fynske sanger, korleder og komponist Janne Wind. Til denne unikke release koncert bliver sangene fortolket af band, solister, vokalgrupper og ikke mindre end tre store kor: Gospelkoret SoulSingers fra Odense, det rytmiske kor Pop'n Soul og et til lejligheden samlet kæmpe børnekor med fynske børn. Gå ikke glip af denne særlige dag med stemning, energi, intensitet og masser af sjæl - og få lov at opleve suset ved at være del af det syngende publikum på flere af numrene. Efter koncerten er der reception, hvor der serveres et glas, en øl eller vand, inkluderet i billetprisen. Der vil man også kunne hilse på de medvirkende, få en snak med komponisten og kigge nærmere på bogen. Hele arrangementet forventes at vare ca. 2½ time, og der er pause midtvejs i koncerten. Læs mere på hjemmesiden:

http://popsalmer.dk/

Lokation

Ryslinge Høj- og Efterskole, Højskolen 1, 5856 Ryslinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .