spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Popsi og Krelle LIVE i Hvalsø 2023

Afholdt event

Popsi og Krelle LIVE i Hvalsø 2023

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

02 dec 2023 kl. 09:00 - 12:00

Beskrivelse

Kom til indendørs koncert med Popsi og Krelle i Hvalsø Hallen lørdag d. 02. december 2023.

Kom og vær med, når Popsi og Krelle underholder alt hvad de kan, med masser af hygge og sjov.

Kl. 09.00 - Popsi og Krelle’s hyggebod åbner, hvor alle børn kan få en lille personlig hilsen på de udleverede kort. Der er mulighed for fotos og en hyggelig snak. Vi har et nummersystem, så der ikke er lange køer. I får udleveret et kort og nummer ved ankomst. Popsi og Krelle når i første omgang så mange, som de kan, inden koncerten starter. Resten bliver efter koncerten.

Kl.10.00 - Koncerten starter, og er ca. 35 minutter. Det er vores erfaring, at det er den tid, som de små publikum kan holde koncentrationen. Efter koncerten åbnes der igen op for kortskrivning og fotos, med de numre, som vi ikke nåede i første omgang. Tag gerne en lille snack med - der kan være lidt ventetid. Men alle (!) skal nok få kærlig opmærksomhed.

Alle skal have billet, der er kun gratis adgang for 0-6 mdr. Der er ikke forskel på børne- og voksenbilletter.

Ønsker du at benytte ledsagerkort, så skriv venlist til os.

Spørgsmål: lennarth@fango.dk

Det er tilladt at medbringe egne tæpper og lignende.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Hvalsø Hallen. 

Lokation

Hvalsø Hallen, Skolevej 5, 4330 Hvalsø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .