Spring til hovedindhold

Porsche Servicecenter Vejle 7-års fødselsdag

Porsche Servicecenter Vejle 7-års fødselsdag

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

01 sep 2024 kl. 09:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Tag del i Europas største Porsche køretur, når Porsche Servicecenter Vejle for syvende gang fejrer fødselsdag.

TILMELDING ER KUN NØDVENDIG FOR PORSCHE KØRERE.

Sidste år var 356 Porscher tilmeldt køreturen, og entusiaster fra hele norden mødtes og fejrede Porsche Servicecenter Vejles fødselsdag. De foregående år har der været udsolgt af billetter. Vi opfordrer derfor til, at man sikrer sig sin billet i god tid. 

For deltagelse i Porsche køreturen er det nødvendigt med tilmelding ved køb af billet. Køreturen er ligeledes udelukkende for tilmeldte biler af mærket Porsche. 

Ny billetstruktur for 2024

For at gøre det lettere at overskue, hvad billetten dækker, har vi i år valgt at dele billetterne op i to kategorier: 

 1. Billet til Porsche inkl. føreren
 2. Billet pr. person til øvrige passagerer

Eksempler billetter: 

Du deltager én person i én Porsche: Én billet til bilen inkl. føreren

I deltager fire personer i én Porsche: Én billet til bilen inkl. føreren + tre billetter til de øvrige passagerer.

I deltager seks personer i to Porscher: To billetter til bilerne inkl. førerne + fire billetter til de øvrige passagerer.

Vi støtter et velgørende formål
Som de foregående år vil vi igen i 2024 støtte et velgørende formål med 150 kr. pr. tilmeldt Porsche. Formålet vil blive annonceret senere. 

Program følger 09:00 - 15:00
Arrangør

Porsche Servicecenter Vejle er et værksted i helt unikke omgivelser, hvor både du og din Porsche bliver serviceret og forkælet.
Vores kompetente og passionerede team sætter en ære i at levere et højt serviceniveau med hurtig respons, forventningsafstemning og personlige relationer i fokus.
Med anerkendelsen som Porsche servicepartner følger desuden, at vores metoder og rutiner til punkt og prikke overholder alle Porsches standarder.
Du kan trygt overlade din Porsche til os, mens du selv bliver inspireret eller udnytter tiden effektivt i vores unikke omgivelser.

Lokation

Porsche Servicecenter Vejle, Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Nærliggende events

Events fra samme kategori

Populære events