POUL RUDERS

eventet sluttede

POUL RUDERS

Billetter fra DKK 80,00

Sted

Dato

09 jun 2019 kl. 19:30 - 20:00

Beskrivelse

BEMÆRK: Denne dagsbillet giver også adgang til MARTA SNIADY i Koncertkirken kl. 18.00 og 

ARCHIVES OF EMOTIONS AND EXPERIENCES DEL 1/2i Literaturhaus kl. 21.30.

Du kan også købe partoutkort til hele KLANG-festivalen


KÆRLIGHED TIL TANGENTERNE

Poul Ruders 60-års fødselsdag blev fejret for 10 år siden på festivalen Athelas New Music Festival, der var forløberen for KLANG. Derfor giver det god mening nu ved festivalens 10-fejring, at spille musik af 70-fødselaren Poul Ruders. To værker er der på programmet: Serenade on the Shores of the Cosmic Ocean, der i ni satser bevæger sig fra det buldrende og udadvendte til det mest inderlige og intenst smukke. Ikke nødvendigvis gradvist, men ofte i hurtige huk, fra den ene stemning den ene sats til den anden. Hver sats har en titel, et citat fra videnskabsmænd og forfattere, fra Carl Sagan over Charles Darwin til Joseph Conrad og Shakespeare. 18 år tidligere komponerede Ruders den første af to værker med titlen Cembal d’amore. Værker komponeret for den knitrende præcise lyd fra cembalo og den bløde filtlyd af et moderne flygel. Gennem en lang række satser udforsker Ruders de to instrumenters sammenhænge i repertoire, klang, rytmik og historie.


Program

Poul Ruders: Serenade on the Shores of the Cosmic Ocean (2004)
Poul Ruders: Cembal d’amore I / II (1986/2007)

Medvirkende

Bjarke Mogensen

Erik Kaltoft

Frode Stengaard


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik, ny partiturmusik og kunstmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I 2019 fejrer KLANG 10-års jubilæum med et koncert- og eventprogram med fokus på bl.a. nyskrevet opera, international kammermusik i verdensklasse og musik for børn og unge!

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 30. maj – 10. juni 2019

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .