Power Choir!

01 sep 2019 kl. 14:00 - 22 sep 2019 kl. 16:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Er du en, der elsker at synge af dine lungers fulde kraft til dine yndlingssange og vågner næste morgen og lyder lidt som Master Yoda? Eller måske er du en, der aldrig har lavet en høj lyd i dit liv, men som har en masse energi du bare gerne vil have ud? Power Choir er stedet hvor du kan få lov til at synge så højt du kan, og lære hvordan du skal gøre det, sammen med en masse andre der gør det samme.

Du kunne kalde Power Choir for en form for fysisk/cross-fit træning for din vokal. Her kommer du til at lære, hvordan du kan synge med kraft. Kroppen er energikilden for vores stemme, og uden den rækker den ikke særlig langt. I timen lærer vi sange udenad. Sangene varierer mellem klassiske sange fra gamle tider og nutidige og originale sange skrevet af Lo. Power Choir er inspireret af den energi man finder i Gospel men her er der bare ingen religiøse sange.

Vi kommer til at fokusere på opvarmning,( både fysisk og vokal) og øvelser der træner og udvider vores styrke og udholdenhed. Vi kommer også til at arbejde med harmonier, rytme, cirkel sang og på at synge sangene i forskellige tonearter så alle kan være med. 

Man behøver ikke at have nogen erfaring med at synge, men du kan forvente at bruge en masse energi i timen og være træt bagefter!
_____________________________________________________________________________
PRAKTISK INFO:

Det foregår i Klubben på 1.sal

Timen varer i 2 timer og koster 100 kr. 
Hav tøj på du kan bevæge dig i. Tag en vandflaske med. 
Hvis du har en yogamåtte, så tag den gerne med.
Der er 20 pladser til hver time. 


Underviser: 

Lo Ersare, født i 1992, er fra Umeå i Sverige, og er alternativ komponist og vokalist. Hun bevæger sig mellem genrene fri improvisation, elektronisk ambient, indie-pop, urban/folk, jazz, kormusik og singer-songwriter. Lo komponerer musik til LARP (Live Action Role Plays), har optrådt på 10 albums, udgivet en EP, og du kan nogle gange finde hende på gaden med sin banjo. I 2018 blev hun både færdiguddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København, og var på residency og turné i Japan. 

Vi glæder os til at synge med dig!
Kærlige hilsner Lo & Absalon