Power Yoga for Balance..med Solhilsninger (2 Ekstrapladser, Forår 2018)

24 maj 2018 kl. 19:15 - 20:30

Bech's Balletakademi, Tempovej 12, 1 sal, indgang i gavlen (modsat 'prins & prinsesseskabet'), 2750 Ballerup

NB ønsker du at starte tidligere?..se min hjemmeside : )

Power Yoga For Balance (med solhilsener)..4 Torsdage (uge 21 til & med 24)

Yoga for dig som elsker at kombinere krops-bevidsthed, personligt nærvær & træning du kan mærke TorsdagsYoga er tilrettelagt for dig som kan li’ at din yogapraksis bliver intens & styrkepræget, i kombination med en stærk indre spirituel dimension. Nybegyndere til yoga er hjertens velkomne; både mænd & kvinder.

Undervisningen starter med variationer over solhilsen, som opvarmer, styrker & strækker alle kroppens større muskel-grupper.

Hernæst følger en samling af Yoga stillinger som fokuserer på intens balance-træning; både klassiske yogastillinger på et ben, dog også balancetræning i forståelsen yogastillinger som fokuserer på at veksle mellem bagover/forover-bøjninger, skulderstand, undervisning i at stå på hovedet (hvis du har lyst), og arm-balancer.

Særligt i dette forløb hvor betoningen er på mere udfordrende yogastillinger er mit PippiYoga valgsprog vigtigt..Ægte heltinder (& helte) holder pauser..Der gives altid mulighed for variationer tilpasset den du er & hvordan din krop har det idag; ingen presses til noget

Du får tid til at lære..du behøver ikke være dygtig eller stærk når du starter..(det bliver du, når du blot bliver ved at møde op)..Hvis du foretrækker mildere yoga, så se min holdoversigt hér..alle mine øvrige hold er mere nænsomme :)

Som alle mine PippiYoga klasser, instrueres stillingerne grundigt & precist..& du kan altid få ekstra vejledning i forbindelse med yogaklassen.

Alle holdgange afrundes med vejledning i at trække sanserne ind/stoppe tankemylder (afspænding)

P.s. adgang til lydfiler med instruktioner indgår i din tilmelding, så du har mulighed for at praktisere samme type af yoga imellem at vi mødes. (fremsendes i velkomst-email inden første undervisningsgang)

Yoga torsdage kl. 19.15 til 20.30

Salg lukket