Powerfull kontakt

22 maj 2018 kl. 15:00 - 10 jul 2018 kl. 17:00

Skovsbyvej 16, Skovsbyvej 16, 5492 Vissenbjerg


Kursus i Personligt lederskab

Kursus i personlig udvikling med hjælp fra løse heste. Du får redskaber til at kommunikere og samarbejde med andre mennesker. Du får samtidig en taleteknik der kan bruges til en mere tydelig kommunikation. Vi arbejder med følgende temaer:

Kurset foregår hver tirsdag fra kl. 15 - 17. Mødet med heste er altid fra jorden. Din læring bliver i et rum der faciliteres af et team uddannet i Eagala metoden. Det er en model hvor der altid er et team på mindst 2 der sammen med dig, skaber en scene der giver dig mulighed for læring. Fordi hestene indgår i processen, vil du opleve en direkte feed back på din adfærd, og blive anerkendt i den du er.

Der vil på kurset være Narrativ bevidning der kan give eller forstærke oplevelsen af at blive set/ hørt/ taget alvorligt, ligesom det modsat kan bidrage til at det du tilbyder i andres liv, får betydning/ giver inspiration/ forstærker andre i deres liv. En bekræftelse af hinanden og af sig selv. Samt en styrkelse af ens identitet.

Taleteknikken der bruges i Eagala er Clean Language, som du vil opleve teamet anvende. Det skaber et trygt læringsrum og samtidig en oplevelse af at blive forstået og samtidig nysgerrighed på at lære mere om sig selv. Taleteknikken vil være et tema på én af kursusdagene.

Skriv gerne for kursusmateriale på info@hestenge.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Hestenge Consult
Skovsbyvej 16
5492 Vissenbjerg
CVR 26980224
info@hestenge.dk
www.hestenge.dk
Mobile +45 4036 6217


Powerfull kontakt hold 3

Salg lukket