spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Praksiskonference om børnefællesskaber, normalitetsbegreb, praksislæring - og ledelse

Afholdt event

Praksiskonference om børnefællesskaber, normalitetsbegreb, praksislæring - og ledelse

Fra DKK 2.500,00

Sted

Dato

24 maj 2022 kl. 09:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Vi sætter opgaven og praktikerne i centrum og får dem på podiet – og vi drøfter hvordan vi skal lede opgaven, en helhedsorienteret indsats og det tværfaglige samarbejde frem. En anderledes konference om de vigtigste temaer på børn og unge-området i disse år, om fagprofessionel faglighed og ledelse. Praksiskonference om børnefællesskaber, nyt normalitetsbegreb, almen-special-samarbejde, helhedsindsats, praksislæring - og ledelse af opgaven.

Program kl. 9 – 16 (morgenmad fra kl. 8):

Velkomst og fokussætning v. Nicolaj Ejler, forfatter til bogen ”Faglig ledelse mellem kerneopgave og styring”.

1. tema: Fremskudt kommune med helhedsindsatser for børn, og praksislæring i arbejdsfællesskaber for unge

 • Direktørens perspektiv: Samtale mellem Søren Aakjær, børn og unge direktør i Viborg Kommune, og Peter Kastholm, direktør i TAMU: Om helhedsindsatser, praksislæring i arbejdsfællesskaber for udsatte unge, at delegere ansvar til praktikerne, og altid at insistere på at få alle børn og unge med.
 • Konsulent Jacob Høj Jørgensen interviewer praktikere i Ellekonebakken-initiativet i Viborg om deres erfaringer med tværfaglig indsats med helhedsperspektiv: Vi skal gentænke hele kommunens arbejde!
 • Involverende debat med salen og praktikerne.
 • Nicolaj Ejler interviewer to tidligere TAMU-elever og to faglærere om TAMUs pædagogiske praksis med udsatte unge, der via praksislæring og arbejdsfællesskaber får arbejdsidentitet, ansvar og job.
 • Vidensreflektører Louise Klinge og Jacob Høj Jørgensen: Hvad hører vi, hvilket mindset er det udtryk for, hvad kan vi lære?
 • Involverende debat med salen, de unge og praktikerne.

Frokost.

2. tema: Stærke børnefællesskaber, udvidet normalitetsforståelse og tættere samarbejde i special og almen

 • Faglige lederes perspektiv: En samtale om vores ledelse for et bredt normalitetsbegreb og stærke tværfaglighed: skoleledere, dagtilbuds- og skolechef og PPR-leder fra Morsø og Hedensted kommuner.
 • Vidensreflektør Louise Klinge: Hvad hører jeg, hvilket mindset er det udtryk for, hvad kan vi lære?
 • Involverende debat med salen, de faglige ledere og Louise Klinge, dagtilbuds- og skoleforsker.
 • Direktørens perspektiv: Samtale mellem to børn og unge direktører, Marianne Berthelsen og Torben Gregersen fra Hedensted og Morsø kommuner, om eroderede fællesskaber, at udvide vores normalitetsforståelse for at styrke børne- og ungefællesskaber, at almen og special skal samspille tættere
 • Involverende debat med salen, de to direktører og Louise Klinge.
 • Opsamling af dagen og hvor peger dagen hen?

Sted: Konferencen afholdes i Tinghallens lounge, Tingvej 7, 8800 Viborg.

Målgruppe: Direktører, chefer, faglige ledere, teamledere, politikere, fagprofessionelle, undervisere, forskere.

Tilmelding og pris: Tilmelding på www.billetto.dk  Pris: 2.000 kr. eks. moms (2.500 inkl. moms).

Arrangører: Børne og unge direktører Marianne Berthelsen, Hedensted, Søren Aakjær, Viborg, Torben Gregersen, Morsø, og direktør i TAMU Peter Kastholm, samt direktør i Realize Nicolaj Ejler.

Mød: Reflekterede praktikere og faglige ledere samt unge. Skoleforsker Louise Klinge og konsulent Jacob Høj Jørgensen. Direktører Marianne Berthelsen, Søren Aakjær, Torben Gregersen, Peter Kastholm. Dagtilbuds- og skolechef i Morsø Michael Dahlgaard og PPR-leder i Hedensted Kommune Jonas Fischer Friedrichsen.

Lokation

Tinghallen A/S Tinghallen A/S, Tingvej 20, 8800 Viborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .