PREPMUSIC showcase

Studiestræde 52, 1554 København
30 sep 2021 kl. 18:30 - 23:59
Super arrangør
Billetter DKK 135,00
Billetter DKK 135,00

PREPMUSIC afholder showcase i Pumpehuset d. 30 september 2021! Foråret og sommeren har sat sit præg på vores artister, som nyligt har har stået med nye udgivelser. Vi inviterer derfor til showcase, med et udvalg af vores artister!

LINE-UP:
FILIPPA
Sovereign
Andreas Kruse
Elo Kay
Julie Ellinor
Joshua Shafir
JOLES

Læs mere om artisterne på: https://prepmusic.dk/artister/

___________________________________________________

FILIPPAs musik er tunge beats, melankolske undertoner og poppede melodier. Hendes fængende stemme er indrammet af en dragende, knitrende elektronisk produktion, som hun bruger forskelligt, alt efter hvilken historie hun vil fortælle og hvilket udtryk hun vil vise med nummeret.

___________________________________________________

Joshua Shafirs karriere blot lige er begyndt, har han allerede trukket overskrifter i Soundvenue og på DR.dk, efter singlen ‘Endegyldig Sandhed’ figurerede som ‘Månedens Kanon’ tilbage i december. D. 25. juni er han klar med debut-EP’en ‘En Endegyldig Sandhed’, hvor han med fem sange inviterer os med på en rejse gennem et hårdtprøvet år i hans liv.
___________________________________________________

JOLES er på mange måder en hybrid mellem flere lydbilleder. Hun bevæger sig både i det poppede, i det elektroniske og i det alternative. Vigtig for JOLES’ lyd er hendes tekster og det omkring liggende univers der centrerer sig om storytelling og refleksioner. I sin musik tapper JOLES ind i både det ’stærke’ og det ’sårbare’ og udforsker følelser der enten opstår i eller udspringer fra, situationer i sit eget liv eller hos dem omkring hende.

___________________________________________________

Elo Kay er en fremadstormende rapper som viser på sit debutalbummet ’Village by the Woods’ at ambitionerne er større end nogensinde før, når rapperen i løbet af 14 numre maler sin livshistorie med utrolig imponerende lyrik, akkompagneret af stemningsfyldte produktioner. Når Elo Kay spiller live, står der energisk fest på menuen:

___________________________________________________

Andreas Kruse er klar med sin moderne og melankolske popmusik, som du kan danse natten væk til. Popmusik der i sin fineste form, båret af hans stærke og dragende vokal, tager dig med til et relaterbart tekstunivers, om behovet for at være bund ærlig omkring hvad der rører sig langt bag det ydre.

___________________________________________________

Sovereign skaber følelsesfortættede øjebliksbilleder af ungdommens håb og længsler gennem melodiøs eftertænksomhed og energi. Den københavnske trio består af barndomsvennerne Frederik Milland, Louis Gjerrild og August Andersen. Bandet fandt sammen og skabte Sovereign i starten af 2020 med ønsket om at lave musik om ægte følelser uden at pakke tingene ind.

___________________________________________________

Julie Ellinors musik er alternativ pop, der leveres af Julies sarte og klare vokal, der skaber en storladen, filmisk og nærværende stemning.

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke