PRIDE I NORDATLANTEN – oplæg og debat

Strandgade 91, 1401 København
21 aug 2021 kl. 16:00 - 17:30
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

PRIDE I NORDATLANTEN – oplæg og debat

Hør korte oplæg og få svar på dine spørgsmål, når vi slår dørene op for en eftermiddag om LGBTI+ og Prides i Nordatlanten


Siden 1999 har Reykjavik Pride fyldt byens gader med mennesker og fejret mangfoldigheden. Det har Nuuk Pride også gjort siden 2010 og ligeledes Tórshavn Pride, der i år fejrer sit 10-års jubilæum. Og både Island, Færøerne og Grønland har stærke LGBTI-bevægelser, der har sat tydelige spor på samfundsudviklingen og debatten i de tre lande.

OPLÆG OG DEBAT
Vi har inviteret tre repræsentanter til at give korte oplæg om LGBTI-miljøerne og Pridens rolle i de nordatlantiske lande – og til at besvare publikums spørgsmål derefter.

Fra Island er det Ásta Kristín Benediktsdóttir, der er litteraturforsker ved Islands Universitet med fokus på især queer-litteratur, og som tidligere har været Parade Manager ved Reykjavik Pride. Grønland er repræsenteret ved Kim Falck-Petersen fra Grønlands Repræsentation i København, og Færøerne ved Finn Ferjá, der er ekstern lektor i Køn & Seksualitet i Skandinavien på DIS, mangfoldighedskonsulent, drag queen og bestyrelsesmedlem i LGBT Færøerne.

Ordstyrere er Ane Krestine Ott og Sara Gjermandsen fra Awake Consulting og Humanity in Action Denmark.

KØLIGE BOBLER OG ANDEN PRAKTISK INFO
Arrangementet er på dansk og varer 90 minutter. Derefter byder på vi på et glas kølige bobler og afslutter Nordatlantiske Regnbuedage.

Nordatlantens venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


SAMARBEJDSPARTNERE
Arrangementet præsenteres i samarbejde med Awake Consulting, Humanity in Action Denmark, Grønlands Repræsentation og Islands Ambassade i København, og det afslutter Nordatlantiske Regnbuedage, der afholdes på Nordatlantens Brygge 18.-21. aigust og præsenteres i partnerskab med Copenhagen 2021 - WorldPride og EuroGames.

#YouAreIncluded

 

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke