spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

PRIDE I NORDATLANTEN – oplæg og debat

Afholdt event

PRIDE I NORDATLANTEN – oplæg og debat

Fra DKK 45,00

Beskrivelse

PRIDE I NORDATLANTEN – oplæg og debat

Hør korte oplæg og få svar på dine spørgsmål, når vi slår dørene op for en eftermiddag om LGBTI+ og Prides i Nordatlanten


Siden 1999 har Reykjavik Pride fyldt byens gader med mennesker og fejret mangfoldigheden. Det har Nuuk Pride også gjort siden 2010 og ligeledes Tórshavn Pride, der i år fejrer sit 10-års jubilæum. Og både Island, Færøerne og Grønland har stærke LGBTI-bevægelser, der har sat tydelige spor på samfundsudviklingen og debatten i de tre lande.

OPLÆG OG DEBAT
Vi har inviteret tre repræsentanter til at give korte oplæg om LGBTI-miljøerne og Pridens rolle i de nordatlantiske lande – og til at besvare publikums spørgsmål derefter.

Fra Island er det Ásta Kristín Benediktsdóttir, der er litteraturforsker ved Islands Universitet med fokus på især queer-litteratur, og som tidligere har været Parade Manager ved Reykjavik Pride. Grønland er repræsenteret ved Kim Falck-Petersen fra Grønlands Repræsentation i København, og Færøerne ved Finn Ferjá, der er ekstern lektor i Køn & Seksualitet i Skandinavien på DIS, mangfoldighedskonsulent, drag queen og bestyrelsesmedlem i LGBT Færøerne.

Ordstyrere er Ane Krestine Ott og Sara Gjermandsen fra Awake Consulting og Humanity in Action Denmark.

KØLIGE BOBLER OG ANDEN PRAKTISK INFO
Arrangementet er på dansk og varer 90 minutter. Derefter byder på vi på et glas kølige bobler og afslutter Nordatlantiske Regnbuedage.

Dørene til salen åbner 30 minutter før start. Der god plads, unummererede pladser og håndsprit i salen. Kom venligst i god tid.

Nordatlantens venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


SAMARBEJDSPARTNERE
Arrangementet præsenteres i samarbejde med Awake Consulting, Humanity in Action Denmark, Grønlands Repræsentation og Islands Ambassade i København, og det afslutter Nordatlantiske Regnbuedage, der afholdes på Nordatlantens Brygge 18.-21. aigust og præsenteres i partnerskab med Copenhagen 2021 - WorldPride og EuroGames.

#YouAreIncluded

 

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .