PrideDinner for Regnbuefamilier

eventet sluttede

PrideDinner for Regnbuefamilier

Billetter fra DKK 10,00

Sted

Dato

24 nov 2021 kl. 16:30 - 20:00

Beskrivelse

Copenhagen Pride er vært for en række kommende middagsarrangementer med hygge & netværk i centrum.
Vores første PrideDinner bliver for Regnbuefamilier, og vores dejlige Madmødre vil stå for mad, drikkevarer og kage til alle.
Der vil typisk være en kødudgave og en vegetarudgave af menuen.

Så tag familien med til en hyggelig aften med mad, netværk med andre familier, brætspil og andre aktiviteter onsdag den 24. november fra kl. 16.30 til 20.00. Maden vil være klar kl. 17.30.

Der er begrænset pladser, da vi kun kan være 60 personer til spisning.

Foto: Anders Jung.

Ved at tilmelde dig dette arrangement, giver du samtidig tilladelse til at vi kontakter dig pr. mail. Vi bruger kun din e-mailadresse til at sende dig relevant information om Copenhagen Pride, vores events og frivilligmuligheder under Copenhagen Pride. Du kan til enhver tid afmelde dig, og vi lover ikke at spamme dig.

Arrangør

Dansk:
Copenhagen Pride organiserer aktiviteter og events for og med LGBTQIA+ miljøet, og deltager aktivt i sammenhænge, der kan være med til at skabe synlighed, forståelse og konkrete resultater.

English:
Copenhagen Pride produces activities and events for the LGBTQIA+ community and actively take part in relevant contexts that help to ensure visibility, understanding and tangible results.

Lokation

Copenhagen Pride kontor Copenhagen Pride kontor, Farvergade 2, 1463 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .