spring til hovedindhold

PRIME IS COMING 2024

PRIME IS COMING 2024

Fra DKK 220,00

Sted

Dato

05 jan 2024 kl. 18:00 - 23:00

Beskrivelse

PRIME IS COMING 2024!

Prime Collective kommer med en ny bølge af bands! Der er blevet lyttet og vi har satset på nyt blod med et lineup der både præsenterer det hårde, det rockede og forhåbentligt fremadskuende.

Prime Is Coming et til for at gøre opmærksom på deres egen talentmasse, og skabe en anderledes tour oplevelse for både bands og publikum.

Hovednavnene Lifesick og Unseen Faith har allerede etableret sig som et stærkt livenavn, mens vi i år får en ny bølge af artister i navne som IKONIK og ANJEL AND THE FALLEN. Hele line-up er som følger:

LIFESICK

UNSEEN FAITH

ODD PALACE

DETHRXNER

COLD CULTURE

IKONIK

RIYAH

Døre: kl. 18:00

Koncertstart: Kl. 19:00

Lokation

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på