Event aflyst

Produkt Akademi Marts 2020

DKK 250,00 - DKK 350,00

Sted

Dato

22 mar 2020 kl. 13:00 - 18:00

Beskrivelse

Vil du vide mere om vores fantastiske FitLine produkter, så bør du komme til Produkt Akademiet!

Vores gæstetaler er Dr. Baumgartner, som med sin kompetence og fantastiske humor, formår at fastholde publikums interesse og som man bare må opleve hvis man er FitLine interesseret.

Vi får også den store fornøjelse af Zenita Axelsson, som kommer og fortæller om FitLine's kosmetik serie. Zenita har arbejdet som hudterapeut i mere en 26 år og har benyttet sig af FitLine produkterne siden august 2008.

Det bliver endnu en fantastisk dag med masser af information, glade mennesker, og en herlig energi.

Der bydes på lidt at spise i pausen. 

I billetprisen er inkluderet 1 stk. Activize Oxyplus!

Arrangør

Lokation

Park Inn By Radisson Copenhagen Park Inn By Radisson Copenhagen, Engvej 171, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .