eventet sluttede

PROJEKT HOME / Duo Dan/Nie

DKK 60,00 - DKK 150,00

Sted

Dato

13 apr 2022 kl. 21:30 - 22:30

Beskrivelse

Duo Dan/Nie er en duo bestående af pianisten Fei Nie og violinisten Sofie Thorsbro Dan, der altid søger nye eksperimenterende måder af udforske (eller udfordre) det klassiske koncertformat. I forbindelse med deres koncert på årets KLANG-Festival er de gået sammen med komponisterne Aya Yoshida, James Black og Xavier Bonfill om det konceptuelle projekt HoMe.

Fælles for de tre komponister, er, at de alle har bopæl i lande, der ikke er deres hjemland, og HoMe er netop en undersøgelse af, hvordan mødet med nye kulturer, nye sprog og nye sanseindtryk påvirker det kompositoriske arbejde.

Det er der kommet tre dybt personlige og vidt forskellige værker ud af, hvor alt fra ekstravagante kostumer til videooptagelser og MIDI-pedaler tages i brug i forsøget på at svare på en række vanskelige, eksistentielle spørgsmål: Hvad gør det ved den måde, man udtrykker sig på, at man er langt væk hjemmefra? Og hvad vil det i det hele taget sige at føle sig hjemme?

Koncerten afsluttes med en fortolkning af den islandske komponist Bára Gísladóttirs på alle tænkelige måder hårrejsende værk Prussian Blue, som duoen selv beskriver som en del af det moderne kernerepertoire for violin og klaver. Prussian Blue er et meget godt eksempel på, at det sted, hvor andre måske føler sig på udebane, er der, hvor Dan og Nie føler sig allermest hjemme.

Entré: 120 kr / Student og rabatkortsholdere 60 kr. 
Køber du helaftensbillet til aftenens to koncerter koster det 150 kr. / Student og rabatkortsholdere 75 kr
. 

Aftenens første koncert er ULYSSES med Schallfeld Ensemble kl. 20:00.

Rabatkort til udvalgte koncerter på KLANG koster 140 kr. Køb rabatkort her

KLANG - Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største festival for klassisk samtidsmusik. I 2022 løber koncerten fra d. 9. - 18. juni med koncerter, performance, talks, film, og børne- og ungefestival i hele København.

Program

Aya Yoshida: Decode (Uropførelse)
James Black: Colossi (Uropførelse)
Xavier Bonfill: 2x2 (en revideret version af eksisterende værk)
Bára Gísladóttir: Prussian Blue

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .