Promenade- og wienerkoncert

eventet sluttede

Promenade- og wienerkoncert

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

30 sep 2018 kl. 14:30 - 16:00

Beskrivelse

Lidt om TONICA´s Promenade- og wienerkoncert 2018

Der venter publikum en dejlig feststemt eftermiddag sammen med Tonica, der til denne koncert har inviteret dansere fra Ballet Akademiet og tenoren Daniel Kjær Holmberg.

Koncerten tager udgangspunkt i Tonica´s tradition for at give et trofast publikum en koncert med klingende lystig wienermusik, som sædvanlig, men har løftet koncerten ud af festugen, tilføjer en genremæssig fornyelse og inviteret flere musikalske venner med for at give publikum mere for både øjne og øre.

Med Daniel Kjær Holmberg, som tog alle med storm ved Tonicas Nytårskoncert 2017 i Musikhuset, er det nu tid til genhør med det klassiske wiener repertoire samt noget af det mest i ørefaldende fra musicalscenen.

Musik, sang og dans. Det kan næsten ikke blive bedre og slet ikke når dansen leveres af Ballet Akademiet. Ballet Akademiet har klassisk og moderne ballet, jazz og step. Herudover er Ballet Akademiet Talentcenter for Det Kongelige Teaters balletskole.

For at få hele ensemblet til at yde det bedste, har vi Tonica´s egen dirigent Boris Kertsman, der også er trompetist i West-Eastern Divan Orchestra, der med Daniel Barenboim lige har gæstet Århus.

Sidst men ikke mindst, med et medlevende publikum, er der i den smukt pyntede forhal i Århus Rådhus lagt op til en oplevelsesrig, musisk og fornøjelig eftermiddag.

Velkommen til koncert

Harmoniorkestret TONICA Århus

Lokation

Aarhus Rådhus Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .