spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

ProvinsMad - netværksmøde om detailhandel i provinsen

Afholdt event

ProvinsMad - netværksmøde om detailhandel i provinsen

Fra DKK 157,00

Sted

Dato

23 jan 2020 kl. 16:15 - 20:00

Beskrivelse

Åbent netværksmøde for planlæggere, erhvervskonsulenter, citychefer og andre byudviklere.


ProvinsMad er for de nysgerrige, der lige som os, nørder med by- og hverdagslivet i de mindre provinsbyer. Handelsgaderne i provinsen optager os lige nu, fordi den kan noget helt særligt i lokallivet – og der skal nye forretningsmodeller til, for at de også eksisterer i fremtiden. 

Fredensborg i Nordsjælland har et par spændende bud på nye forretningsformer i handelsgaden – og tilmed et særlig godt bud på, hvilken rolle mad spiller i hverdagslivet. Oplev fællesbutikken, der giver liv til mange kvadratmeter, den fællesejede boghandel og hør om, hvordan de helt forskellige virksomheder nytænker detailhandel og byliv på samme tid. 

Dét er simpelthen konceptet i ProvinsMad. Et netværksmøde, hvor udvikling af bymidten og hverdagslivet i de mindre byer opleves og diskuteres over et par ægte cases og et måltid mad.


Program

16:15 Vi mødes i No. 16, Jernbanegade 16, 3480 Fredensborg

Det Lille Stormagasin nytænker både drift, udvalg og ejerskab i detailhandlen. 

Fællesskabet spiller en stor rolle i ejerkredsen, for butikkens opbygning og for kunderne, der bruger butikken som mødested. Vi får kaffe & kage fra lokale leverandører

FredensborgFordi. Danmarks første andelsboghandel.

1. januar overtager andelsselskabet FredensborgFordi boghandleren i Fredensborg, der stod for lukning pga generationsskifte indtil en ny forretningsmodel blev realiseret og boghandlen fik 750 nye ejere. FredensborgFordi er et andelsselskab med mål om at overskuddet fra virksomheden først og fremmest skal gå til at igangsætte nye butikker samtidig med at en mindre del går til og til udvikling af aktviteter i byens liv. 

Aftensmad på Madkollektivet Naboskaber

Netværk og aftensmad på provinsens bedste byd på et ny lokalt spisested, der låner fra traditionerne i både folkekøkken, restaurant og et moderne forsamlingshus. 

19:30 Afslutning

Arrangør

VI ser til siden i krydsfeltet mellem involvering, organisering og lokaludvikling

Lokation

No. 16 - Det Lille Stormagasin No. 16 - Det Lille Stormagasin, Jernbanegade 16, 3480 Fredensborg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .