Prxjects præsenterer: August Rosenbaum

29 nov 2018 kl. 18:00 - 20:00

Linnésgade 25, 1361 København

Koncert med August Rosenbaum

Prxjects har af flere omgange arbejdet sammen med den alsidige komponist og producer August Rosenbaum - bl.a. i forbindelse med lanceringen af hans anmelderroste album “Vista”, der udkom sidste år, og på dette års Heartland Festival. Aktuelt er Rosenbaum i færd med at udvikle og indspille nyt materiale til en kommende udgivelse i 2019. Som altid er Rosenbaum optaget af at skubbe til sig selv og sine soniske grænser - denne gang bl.a. med fokus på at inddrage vokal i sit musikalske univers - heriblandt sin egen.

Kom med når Prxjects og August Rosenbaum inviterer indenfor til en helt intim koncert, hvor publikum kommer med ind i Rosenbaums musikalske værksted og bl.a. får en ekslusiv mulighed for at lytte med på lidt af den nye musik han arbejder på. Koncerten foregår i den smukke sal på Klub, hvor der er højt til loftet; præcist som i Rosenbaums musik.

Billetterne koster kun 90 kr. (eks. gebyr). Der er blot plads til 150 gæster i salen på Klub, så skynd dig at få fingererne i din billet!

Dørene åbnes kl. 18:00. Koncerten er af 45 mins. varighed.

Kort om August Rosenbaum:

August Rosenbaum er pianist, komponist og producer. Det multifacetterede talent startede karrieren ud med at vinde en Danish Music Award for sit første jazzalbum i 2010, og siden har han ikke set sig tilbage på sin genrenedbrydende musikalske rejse. Han har arbejdet med kunstnere som Quadron, Rhye og Kendrick Lamar - og han har komponeret musik til film og teater i ind- og udland; senest da han sammen med Sonic Youth’s Kim Gordon lavede musik til balletten “Interpassivities” på BAM i New York. 

Kort om Prxjects:

Prxjects har siden 2015 arbejdet aktivt med kulturen gennem projekter, hvor stærke kunstneriske visioner udfoldes i samarbejde med ambitiøse danske kunstnere og kulturaktører. Prxjects har bl.a. samarbejdet med Kasper Bjørke, Barselona, Soleima, Kwamie Liv, Liima, Blondage, Sigurd Hartkorn Plaetner, Heartland Festival, Badesøen Festival, Chart Art Fair, Nikolaj Kunsthal og mange flere. Se mere på prxjects.com.

Paid Ticket Salg lukket