Spring til hovedindhold

Psykiatritopmødet 2024: Nye vinde blæser

Psykiatritopmødet 2024: Nye vinde blæser

Fra Gratis

Sted

Dato

28 sep 2024 kl. 10:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Det er spændende tider for psykiatriområdet, ny psykiatriplan og et nationalt psykiatriråd er etableret på opfordring af bruger- og pårørende organisationer, det er jo på alle måder stort! Håbet er, at det giver større fokus på disse grupper og at mennesket fremfor systemet fremover sættes i centrum. Vi har altså store forhåbninger til psykiatrirådets arbejdet og de resultater, der skabes på baggrund af dette.

For andre nye vinde blæser! Vi ser interessante – og til tider ophedede debatter - om mere eller mindre psykiatri, færre diagnoser, mere fokus på mindre medicinering mm. Allesammen emner, der, hvis de gribes rigtigt, kan medvirke til en bedre psykiatri med større fokus på mennesket bag diagnosen, recovery og det levede liv.

Vi vil derfor på årets Psykiatritopmøde sætte fokus på de nye vinde og debattere, hvordan vi får skabt en ny måde at møde mennesker med diagnoser og mentale problemer på – en ny psykiatri, hvor man nysgerrigt lader de nye vinde blæse.

Lokation

Imperial bio, Ved Vesterport 4, 1612 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori