Psykologi Revy SDU 2020 - Lørdag (aften)

14 mar 2020 kl. 20:00 - 22:30

Nedenunder, Campusvej 55, 5230 Odense

For 5. gang slår Psykologi Revy SDU dørene op til en omgang revy med årets forestilling: NOGET I IKKE TIDLIGERE HAR HAFT BEHOV FOR ELLER LYST TIL. Ja, som sagt af vores kære statsminister Mette Frederiksen, bliver man nogle gange nødt til at gøre noget, man ikke før har været klar til. Så selv hvis I ikke har tænkt, at en ny psykologirevy var det, der manglede i jeres liv, så kan vi love jer én ting: Det er det nu! 

Årets forestilling kommer nemlig vidt og bredt omkring og får jer til at grine af alt fra indkøbsture, erogene zoner og curlingmødre til mere alvorlige emner som klimakrisen og politik. Og frygt ikke, for selvom revyen er skrevet af psykologistuderende, så er forestillingen for alle. Så invitér bare datetrængende kærester, gamle bedsteforældre og søde naboer med ind til et brag af en aften!

Dørene åbnes kl. 19.15. Kom i god tid, for pladserne er ikke nummererede. Der vil være mulighed for garderobe, når I kommer. Derudover vil det være muligt at købe kaffe og kage i pausen, og fredagsbaren Nedenunder vil også stå klar med kolde drikkevarer til gode priser.

Vi glæder os til at se jer!