Event aflyst

Psykologi Revy SDU 2020 - Onsdag (premiere)

DKK 60,00 - DKK 90,00

Sted

Dato

11 mar 2020 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

For 5. gang slår Psykologi Revy SDU dørene op til en omgang revy med årets forestilling: NOGET I IKKE TIDLIGERE HAR HAFT BEHOV FOR ELLER LYST TIL. Ja, som sagt af vores kære statsminister Mette Frederiksen, bliver man nogle gange nødt til at gøre noget, man ikke før har været klar til. Så selv hvis I ikke har tænkt, at en ny psykologirevy var det, der manglede i jeres liv, så kan vi love jer én ting: Det er det nu!

Årets forestilling kommer nemlig vidt og bredt omkring og får jer til at grine af alt fra indkøbsture, erogenzoner og curlingmødre til mere alvorlige emner som klimakrisen og politik. Og frygt ikke, for selvom revyen er skrevet af psykologistuderende, så er forestillingen for alle. Så invitér bare datetrængende kærester, gamle bedsteforældre og søde naboer med ind til et brag af en aften!

Dørene åbnes kl. 19.15. Kom i god tid, for pladserne er ikke nummererede. Der vil være mulighed for garderobe, når I kommer. Derudover vil det være muligt at købe kaffe og kage i pausen, og fredagsbaren Nedenunder vil også stå klar med kolde drikkevarer til gode priser.

Vi glæder os til at se jer! 


Find vej: I bil kan I køre via Fionavej fra Munkebjergvej og holde på P6-8. Gå ind af indgang P. Her vil der stå en frivillig klar til at lukke jer ind, og der vil der være skilte til Nedenunder. På cykel kan I holde på cykelparkeringen lige ved indgang P og gå ned ad Stenten til Nedenunder. Med bus kan I gå ind af indgang H og følge Gydehutten ned til Nedenunder.

Arrangør

Psykologi Revy SDU er en revy skrevet og fremført af psykologistuderende fra Syddansk Universitet.

Lokation

Nedenunder Nedenunder, Campusvej 55, 5230 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .