Psykomotorisk behandling af det dybe fasciestrøg

05 maj 2018 kl. 08:00 - 14:30

Psykomotoriske Terapeuter København, Vesterbrogade 20, 2 th, 1620 København

For psykomotoriske terapeuter og - studerende på 2. og 3. år. OBS - der er kun plads til 8 deltagere på kurset.

I dette kursus er fokus på den individuelle psykomotoriske behandling af det dybe fasciestrøg med fokus på adduktorer, bækkenbund, iliopsoas, diaphragma, lunge/hjertefascier, hals og kæbe gennem øvelser og manuel behandling

Det dybe fasciestrøg (deep front line) er et anatomisk sammenhængende område og samtidig et område, som ofte er belastet hos mennesker, der har været udsat for traumer og overgreb.

Vi starter med undersøgelse af klientens kontakt til og grad af elasticitet i bindevævet gennem øvelser, der arbejdes med henholdsvis styrkende eller afspændende øvelser alt efter grad af elasticitet. Den videre manuelle behandling består af forskellige typer af greb med fokus på kropsbevidsthed og kropsoplevelse samt stræk. Vi afslutter med nogle mere avancerede øvelser til forløsning af psykisk spænding samt brug af stemme til at skabe kontakt til de dybe fascielag.

Dette kursus og kurset om "psykomotorisk behandling ved senfølger efter seksuelle overgreb" d. 7. april hænger behandlingsmæssigt sammen, men kurserne kan sagtens tages uafhængigt af hinanden.

Der udleveres kompendium og kursusbevis

Billet

Salg lukket