Publikum til optagelserne af TV2 Charlies "Lige I Skabet" kl. 10.30

22 jun 2018 kl. 10:30 - 13:30

Twentyfourseven A/S, Vermundsgade 40 D, 2100 København

Kom gratis med på første række, når Camilla Miehe Renard tager hul på 3. sæson af det populære underholdningsprogram ”LIGE i SKABET” på TV2 Charlie. Dagens to holdkaptajner er vores alle sammens livsstilseksperter Gitte Madsen og Lars Aarup. Sammen med kendte danskere dyster de om deres viden om danskernes forbrug, vaner og uvaner.

Du kan opleve dysten live i studiet i København, når programmerne bliver optaget i juni måned. Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at få dig en billet.

Må jeg bestille flere billetter?
Ja. Men hvis I er flere end 10, beder vi jer sende os en mail. Så hjælper vi jer videre. Skriv til publikum@oerum.net, hvis I er mange, der gerne vil afsted.

Må jeg tage børn med?
Ikke denne gang. Denne dag er kun for voksne.

Hvordan foregår arrangementet
Du oplever optagelserne af to programmer live, næsten som var du i teatret. Før og efter får du samtidig lov til at opleve, hvordan det foregår, når kameraet er slukket. Mellem de to optagelser bliver der tid til at strække benene. Der vil blive sørget for lidt forfriskninger.

Hvis du ikke var heldig at få en af de gratis billetter, kan du se på Billeto.dk, om der skulle være ledige pladser en anden dag. Der optages på følgende datoer i juni: 13., 15., 18., 21., 22., 27., 28.

Hvor foregår optagelserne?
De foregår i et rigtigt studie på Østerbro i København. Stedet hedder TwentyFourSeven og adresse er Vermundsgade 40D, 2100 København Ø. Du kan finde parkering i nærheden.

Se mere om programmet på TV2s hjemmeside.

http://tv.tv2.dk/lige-i-skabet

Voksen

Salg lukket