Puppet jr. festival: Et hav af kærlighed

eventet sluttede

Puppet jr. festival: Et hav af kærlighed

Sted

Dato

12 jun 2022 kl. 11:00 - 11:50

Beskrivelse

Et hav af kærlighed er en dukke- og objektteaterforestilling for familier med børn over 7 år. 

https://www.cie-lasalamandre.c... 

Forestillingen er baseret på en børnebog af Grégory Panaccione og Wilfrid Lupano. Det er historien om fiskerens båd, der fanges i trawlerens store net. Fiskerens kone må derfor drage over oceanerne for at redde sin mand. Historien om de mange prøvelser man skal stå igennem for den sande kærlighed. 

Forestillingen er (næsten) ordløs og kan forstås på alle sprog.

Du skal reservere plads til både børn og voksne. Der er plads til max 100 personer i alt. 

husk, vi starter præcis, så kom i god tid. 

Arrangør

Lokation

Teater ZeBu Teater ZeBu, Øresundsvej, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .