Event aflyst

PVK-kursus (3 timer)

DKK 225,00 - DKK 295,00

Sted

Dato

30 mar 2020 kl. 17:00 - 20:15

Beskrivelse

KURSUS I ANLÆGGELSE AF PERIFERT VENEKATETER / INTRAVENØS ADGANG

MÅLGRUPPE: Alle med en sundhedsfaglig tilknytning.

Hjemmeside: www.Frontmed.dk/pvk-kurser

Undervisningen starter kl. 17:00, så ankom i god tid, vi åbner kursuslokalerne senest kl. 16:30.
Kurset afsluttes kl. 20:15 og man skal forvente, at der er lagt vægt på de praktiske færdigheder - hvilket betyder at der trænes I at anlægge PVK'er på hinanden.


Teoretisk gennemgang af teknik og faldgruber ved anlæggelse af intravenøs adgang. Derefter vil der være workshop, hvor der trænes anlæggelse af perifert venekateter (PVK). Der er mulighed for, hvis man har lyst, til at træne på et rigtigt menneske, hvor man arbejder i grupper af to eller tre hvor man stikker i hinanden. For de der har lyst, vil der være mulighed for at prøve at sætte væske op.

Det er ikke obligatorisk at man stikker i hinanden på dette kursus, men vi anbefaler at man prøver. Der gives et kursusbevis efter kursets afslutning.


Adressen:  (kig efter ambulancen!)

Frontline Medical Services ApS
Hvidsværmervej 161
2610 Rødovre

Kom gerne tidligt, så byder vi på en kop kaffe :-)


Billetter:

 • Almindelig billet     kr. 295,-
 • Studierabat billet   kr. 225,-

*der tillægges transaktionsgebyr på begge billetter.


Relevante links:


Arrangør

Lokation

Frontline Medical Services ApS Frontline Medical Services ApS, Hvidsværmervej 161, 2610 Rødovre

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .