Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

QAAVIGARSSUAQ MITEQ — foredrag om manden som nåede det hele i sidste sekund

Få billetter tilbage
Afholdt event

QAAVIGARSSUAQ MITEQ — foredrag om manden som nåede det hele i sidste sekund

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

15 jan 2023 kl. 13:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

QAAVIGARSSUAQ MITEQ

Kom til foredrag med Ivalo Olsvig, der fortæller om Qaavigarssuaq Miteq — manden som nåede det hele i sidste sekund.

I oktober (2022) havde vi besøg af Ivalo Olsvig, hvor hun fortalte om den arktiske syerske Arnarulunnguaqs indsats under den 5. Thuleekspedition. Nu vender Ivalo tilbage og denne gang omhandler foredraget også Thuleekspeditionen, men nu med fokus på Qaavigarssuaq Miteq.

Qaavigarssuaq Miteq
Qaavigarssuaq Miteq Ijaja Kristiansen blev født i 1899 i Avanersuaq (Nordgrønland), og i en alder af 22 år deltog han i 5. Thule Ekspedition i årene 1921 til 1924, en hundeslæde ekspedition fra Grønland, gennem Canada og Alaska til Stillehavet.

Qaavigarssuaq Miteq var med på ekspeditionen grundet hans mandlige ekspertise i hvorledes man overlever i de arktiske egne.

I sit foredrag fortæller Ivalo Olsvig om hans liv før, under og efter ekspeditionen, og det eftermæle han har efterladt i dag. Og undervejs berører hun emner som Nordgrønland, inuitkulturen, nærdødsoplevelser, ekspeditionen og besøg i Danmark såvel som i Det Hvide Hus.

Ivalo Olsvig
Ivalo Olsvig er grønlandsk og arktisk konsulent og foredragsholder. Hun er cand.mag. i Grønlandske og Arktiske Studier med specialisering i Museologi fra Københavns Universitet, hvor hun skrev speciale om de to inughuit Arnarulunnguaq og Qaavigarssuaq Miteq, der begge deltog i Den 5. Thule Ekspedition 1921-1924.

Foredraget varer 60 min


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .