eventet sluttede

QLF Fredagsbar på Vindeholme Slot

DKK 65,00 - DKK 175,00

Dato

03 okt 2014 kl. 16:30 - 18:30

Beskrivelse

KVINDENETVÆRKET QUALITY LOLLAND-FALSTER BESØGER VINDEHOLME 3.10.14.

Vær med til denne enestående QLF Fredagsbar, hvor vi har fået lov til at besøge Vindeholme Slot. Vindeholme udlejes til selskaber, bryllupper og andre arrangementer. Det var her regentparret spiste frokost, da de besøgte Nakskov i 2008. Læs mere om Vindeholme Slot på www.vindeholme.dk

Vi mødes 16.30 og dem, der vil, kan forudbestille kaffe og hjemmebagt kage. Ellers kan man købe vin og most på stedet.

Marcus Knuth, diplomat og tidl. udstationeret i Afghanistan, vil komme og holde oplæg om den danske Afghanistan-indsats og hvad vi kan lære af den i forhold til de seneste udfordringer fra Islamic State i Syrien og Irak.

Kl. ca. 18-18.30 spiser vi middag, som du også skal forudbestille.

Menuen er:
Græskarsuppe med ristede græskarkerner og grønt.
Frilandskylling fra Dalbakkegård i egen sauce med svampe, rodfrugter og godt brød.
110 kr. pr.  pers.

Vin pr. glas 55 kr, most pr. flaske 35 kr.

Interessen for arrangementet har været stor, så vi glæder os til en skøn aften! 

Arrangementet er åbent for alle kvinder.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .