spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

QUEEN OF CLUBS – History of the Harp

Afholdt event

QUEEN OF CLUBS – History of the Harp

Fra Gratis

Sted

Dato

19 aug 2021 kl. 16:30 - 17:30

Beskrivelse

Siobhan Armstrong & Helen Davies fortæller om harpens historie og giver eksempler fra musiklitteraturen!

Copenhagen Baroque Festival præsenterer hvert år et mindre kendt instrument - og dette år er valget faldet på den irske harpe, en af harpetyperne under barokken. Vi håber vores publikum vil benytte lejligheden til at lære flere instrumenter og deres klangverden at kende og inviterer - som optakt til koncerterne - til dette foredrag med Helen Davies og Siobhan Armstrong - to førende harpenister og unikke musikere, specialiseret i de tidlige harpetyper.

Foredraget finder sted i samarbejde med The Historic Harp Society of Ireland.

Følg foredrag og koncerter på www.copenhagenbaroquefestival.dk og kom og oplev barokmusikken når den er allerbedst! 
Det polske barokorkester, Arte dei Suonatori, som er tilbagevendende festivalorkester, spiller indlevende og klangfuldt og man bliver nemt ført tilbage i tiden i de smukke historiske omgivelser! Solisterne er en blanding af danske og udenlandske stjerner og vi garanterer unikke koncertoplevelser hele festivalen igennem.

Denne eftermiddag er en sjælden mulighed for at opleve to store musikere fortælle om deres livs passion - det klangskønne og utrolig smukke instrument, harpen - i dens mange forskellige udformninger!

Foredraget er gratis!

Arrangør

Copenhagen Baroque Festival finder sted d. 4.-10. september 2023 og byder indenfor til helt særlige koncertoplevelser med danske og internationale barokmusikere. Gå på opdagelse i programmet, der rummer storslåede orkester- og korkoncerter, intime solistkoncerter, musikandagter og meget mere. 

Copenhagen Baroque Festival er startet og drives af blokfløjtenist Bolette Roed. Initiativet er udsprunget af kærligheden til barokmusikken og ønsket om at skabe møder mellem forskellige musikere, ensembler og solister på tværs af landegrænser og i nye konstellationer. Festivalen i 2023 vil blive femte gang den afholdes og koncerterne finder sted i Trinitatis Kirke, Helligåndskirken og på Rosenborg Slot. 

www.copenhagenbaroquefestival.dk

_______

Velkommen til Copenhagen Baroque Festival! For femte år afholdes en uges festival, dedikeret til at fejre og udforske barokmusikkens verden. I år er programmet sammensat ud fra temaet “State of mind” og undersøger nysgerrigt hvordan musikken kan bringe forskellige følelser og sindstilstande til både musikerne og publikum.

Under Copenhagen Baroque Festival kan du fordybe dig i den fortryllende æstetik og lydunivers, som barokmusikken tilbyder - og omkranset af værker både fra tiden før og helt op til nutiden. Festivalen finder sted i nogle af Københavns skønneste bygninger og er en unik mulighed for at opleve enestående koncerter, talentfulde musikere og den rige arv af barokmusik.

Copenhagen Baroque Festival samler dygtige musikere fra hele verden, der er specialiserede i barokmusikkens repertoire og opførelsespraksis. Gennem deres musikalske evner og passion vækker de barokmusikkens sjæl til live og skaber en uforglemmelig oplevelse for publikum.

Ud over koncerterne arrangerer Copenhagen Baroque Festival også foredrag, der giver både musikelskere og nysgerrige sjæle mulighed for at dykke dybere ned i barokmusikkens verden. I år har vi særligt fokus på blokfløjtens plads i musikhistorien, nutidens virtuoser og den kommende generation af unge talenter. 

Copenhagen Baroque Festival er ikke kun en begivenhed for musikelskere med kendskab til barokmusikken, men også for alle, der ønsker at opleve den tidløse skønhed og få nye musikalske oplevelser sammen med andre. 

Kom med til Copenhagen Baroque Festival og lad dig bevæge! 

Lokation

Trinitatis Kirke, menighedshus Trinitatis Kirke, menighedshus, Pilestræde 67, 1112 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .