Queer Clubbing med Discodromo

28 mar 2018 kl. 22:00 - 29 mar 2018 kl. 06:00

WAREHOUSE9, Halmtorvet 11C, 1700 København


Strøm og Warehouse9 inviterer til Queer Clubbing!

Vi har inviteret et af Berlins bedste homofestcrew, Discodromo, som står bag CockTail d’Amore på Griessmühle. Det er første gang de gæster København, så for at tage godt imod dem, har vi inviteret nogle af de største stjerner på den Københavnske festscene, Cockwhore & Macho og James Lotion. Warehouse9 bliver i dagens udledning åbnet helt op med Dress Up Room, Queer Art Lounge og nyt kæmpe rødt lydsystem. Der er et begrænset antal billetter, så køb din billet nu, hvis du vil være sikker på at få plads.

Discodromo har i de sidste ti år været i det absolutte epicenter af den berlinske klubscene. Onsdag den 28. marts kommer den italienske DJ- og producerduo til København til one-of-a-kind Queer Clubbing-fest på Warehouse9.

Discodromo, som består af Giacomo Garavelloni and Giovanni Turco, flyttede fra Italien til Berlin i 2008, og siden har deres stilmæssigt diverse sets, der spænder over Disco, Italo og House, fået dem booket på nogle af de største klubber i verden – som Panorama Bar i Berlin, Rex i Paris, Cielo i New York og ageHa i Tokyo og på Sonar Festival i Barcelona. Siden 2009 har de desuden stået bag CockTail d’Amore, en månedlig homoklubaften, som de arrangerer med Resident DJ på Berghain, DJ Boris. CockTail d’Amore er i dag et af de faste fixpunkter på Berlins vildtvoksende homofestscene - og en af de mest velrenomerede homofester i verden.

Cockwhore & Macho, aka ægteparret Kenneth Ruus Blakensteiner Nielsen og Mads Simon Martinussen, har spillet DJ-sets sammen i snart syv år. Duoen spiller kompromisløs disko og faghouse, og er blandt andet kendt fra deres faste klubaften WERK IT på Bakken i Kødbyen.

James Lotion startede Club SWEAT i 2014 efter at være flyttet til København fra Holland, med det formål, at få mere elektronisk musik ind på den danske Queer-scene. Som DJ arbejder James Lotion med et eklektisk mix af stilarter, som ifølge Lotion selv er en »udforskning af de underlige og mystiske sider af den elektroniske musik«, og som altid inkluderer numre fra queer- og transartister fra hele verden, som ellers ikke får den opmærksomhed de fortjener.

Warehouse9 har i mere end ti år været et af de vigtigste kunst- og performancerum i København. I de gamle stalde i den Brune Kødby har det kunstnerdrevne venue arrangeret koncerter, teater- og performanceforestillinger og -festivaler, kunstudstillinger, fester og meget mere – især inden for feministiske og queerpolitiske genre og altid med fokus på både at skabe et trygt rum for både optrædende og gæster, og for at skabe den vildeste kunstneriske oplevelse af den højeste kvalitet. Denne aften bliver der åbner op for hele Warehouse9, så ud over den sædvanlige safe space-politik og billige bar – både med og uden alkohol – bliver der også plads til både Dress Up Room og Queer Art Lounge.


Forsalg: 60 kroner + gebyr
I døren: 85 kroner


Lineup:

Discodromo (IT)
https://soundcloud.com/discodromo

Cockwhore & Macho (DK)
https://soundcloud.com/cockwhoreandmacho

James Lotion (NL)
https://soundcloud.com/james-lotion

Billet

Salg lukket