Spring til hovedindhold

Quizaften hos MadCompagniet/Pizzeria Tradizione Italiana

Quizaften hos MadCompagniet/Pizzeria Tradizione Italiana

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

21 aug 2024 kl. 17:15 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hvor klog er du egentlig?

Vi gentager successen og inviterer i samarbejde med quizmaster Michael til en aften fyldt med lækker italiensk mad, masser af sjov, konkurrencestemning og hyggeligt samvær hos MadCompagniet/Pizzeria Tradizione Italiana på 1. sal i Bytorv Horsens.

Find max 3 af dine klogeste venner og køb billetter til vores quizaften, hvor I bliver udfordret i almen viden på masser af spændende områder som kunst, musik, kultur, sport, politik og meget mere.

Hvornår og hvordan:

Vores quizaften løber af stablen onsdag 21. august fra kl. 17.30. Du kan stille op til quizzen alene eller med op til 3 personer, så I er max 4 på holdet (Vælg nu nogen, som ved noget andet end dig – så dækker I bredere …:-))

Sådan gør du/I:

Køb din billet her. Da det er vores tredje quiz (ud af forhåbentlig mange) har vi stadig en super intropris på 80 kr. pr. person plus billetto-gebyr. Med billetten får du en værdikupon på hele 50 kr. til MadCompagniet i Bytorv Horsens. Værdikuponen skal bruges om aftenen 21. august og kan bruges til køb af mad i restauranten. Kuponen gælder fra kl. 17.30 og frem til køkken/baren lukker.

Program:

17.15: Vi åbner dørene og står klar til at tage imod dig og udlevere værdikuponer. Kommer du senere til arrangementet (og senest kl. 18.45) så henvend dig i baren og få din værdikupon.

Kl. 17.30: Spisning hos MadCompagniet på 1. sal/Pizzeria Tradizione Italiana, hvor du kan benytte din værdikupon.

18.30-18.45: Vi uddeler svarark, kuglepenne og quizslik mod fremvisning af billet

19.00: Træk vejret dybt, quizzen starter nu

Ca. kl. 21: Vi finder vinderne, der ud over den helt særlige ære også vil beriges med præmier fra butikkerne i Bytorv Horsens.

Betingelser:

Mobiltelefon, smartwatches og alle de andre ting, du kan få hurtige svar på, er selvfølgelig IKKE tilladt at have fremme eller benytte.

Spisning hos MadCompagniet/Pizzeria Tradizione Italiana foregår fra k. 17.30-19.30

Værdikuponen skal benyttes 21. august 2024.

Værdikuponen kan ikke ombyttes til kontanter og et evt. restbeløb udbetales ikke.

Billetten til quizaftenen refunderes ikke.

Hvis vi modforventning ikke får nok tilmeldinger til quizaftenen forbeholder vi os retten til at aflyse arrangementet og tilbagebetaler beløbet samt gebyr.

Arrangør

Lokation

Bytorv Horsens, Søndergade 14, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori