Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Quizaften med QuizGaragen

Afholdt event

Quizaften med QuizGaragen

Fra Gratis

Sted

Dato

30 maj 2024 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hey Ålleren! Så er vi klar med endnu en omgang Quizaften i Friis Streetfood

Vores værter for aftenen, er de erfarende og underholdende herre fra QuizGaragen. Makkerparret, Hæwi og Emma, giver jer en sjov og hyggelig aften, med dyst i alt fra paratviden til egne geniale og finurligt krøllede kategorier.

Om I samles med vennerne, kollegaerne ude sammen eller god blanding deraf, så bliver dette simpelthen en sjov aften for jer alle sammen.

Deltagelse er selvfølgelig gratis. Kom tidligt, og hvis I vil sikres plads på forhånd, så book billetter.

Arrangør


Friis Shoppingcenter er et moderne shoppingcenter midt i Aalborg by. Alt du skal vide om Friis Shoppingcenter: Centret åbnede i marts 2010 og giver dig et udsøgt udvalg inden for tøj, sko, skønhed, boligindretning og meget mere. I Friis Shoppingcenter, i Aalborg,  finder du noget for enhver smag, her finder du både Danmarks mest kendte fitnesskæde, Fitness World, specialbutikker og et stort udvalg af moderne og populære mærker og konceptbutikker – både internationale og danske, fordelt på 2 plan. I kælderen finder du en af byens mest attraktive parkeringsmuligheder med hele 850 P-pladser, der giver nem adgang til centrets butikker og byens øvrige tilbud.

Lokation

Friis Streetfood, Nytorv, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .