Qvindequizzen

14 nov 2019 kl. 19:00 - 22:00

Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 København

Tag din bedste wingwoman under armen og kig forbi til en drink og en divadyst i paratviden.

Velkommen til en quizaften tilegnet Brønshøjs powerkvinder. Velkommen til villavejenes og opgangenes højhælede intelligentsia, 12-talspigerne, 13-talspigerne, UG-pigerne (med kryds og slange) og alle os andre. Velkommen til de gamle grrrrls fra Brønshøj Gamle Skole, talskvinderne, de bedrevidende b**ches, der rent faktisk ved bedre og alle andre repræsentanter for det skarptænkende andet køn.

Bortset fra det, skal der quizzes i almen viden, præcis som vi plejer, og spørgsmålene bliver som altid både sjove, nørdede og krøllede. Et par eller to af spørgsmålene skal nok også sørge for at kvinderne får farve i kinderne, og kan man dronningerækken af vigtige powerkvinder gennem tiderne, så øger man vinderchancen.

Aftenens gæstediva: Megan Moore

Mellem runderne er der fantastisk underholdning leveret af selveste Megan Moore - en af landets førende drag queens. Hun debuterede til Copenhagen Prides Drag Night, da hun var 16 år gammel, og siden har hendes karriere taget fart. Hun vandt i 2012 danmarks ældste drag konkurrence, Nattens Dronning, hvor hun efterfølgende drog mod USA og optrådte. Siden har hun optrådt i flere lande, særligt med sine kendisimitationer, som vi også får en smagsprøve på denne aften. Hun er kendt for sin høje kvalitet og flotte kostumer, så lad os se, hvilke kendisser hun hiver med d. 14. november.

Kort opsummeret: Glæd dig til en hjernevridende og lattervækkende quizaften mest for, om og med kvinder.

Godt at vide:

Du skal være over 18 år for at deltage

Der skal være maks. 4 på hvert hold

Der er præmie til bedste holdnavn

Prisen: 75 kr. (inkl. en divadrink)

Der venter en flot præmie til vinderholdet (OBS: Ingen pengepræmie denne gang)

I kan købe drinks i baren

Mulighed for dagens ret fra kl 17-18.30

Quizmaster: Helle Spangerup