RAAV + Veneer Double Release Party // RUST

eventet sluttede

RAAV + Veneer Double Release Party // RUST

Sted

Dato

12 maj 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

// RAAV

Det Københavnbaserede projekt RAAV startede tilbage i 2017. Tre år og et utal af uudgivne singler senere, blev den endeløse perfektionisme kasseret, og sangene blev færdige en efter en. ‘Less of a Mess’ er titlen på det kommende psykedeliske popdebutalbum, hvor der bliver reflekteret dybt over, hvor god en ven man egentlig har været. Der bliver dagdrømt om nye muligheder i nye lande, langt væk fra ens problemer - og den endeløse jagt på at finde sig selv.

Albummet zoomer ind på hverdagsemner som at være ung, forvirret og vildfaren i København - med ømme drømme om at være mere end bare et booty-call hos den næste store kronede kærlighed på Tinder. 

Live akkompagneres RAAV af Jens Birch på trommer, Magnus Pedersen på bas, Anton Brügmann på keys og Sebastian Ottosen på keys, guitar og kor.

// VENEER

Veneer spiller indierock, der tager udgangspunkt i den moderne sound og popmusikkens dansevenlige groove.

Bandet udgav i foråret 2021 deres debutalbum ‘Bad Habits and Pretty Lies’. Pladen fik 4 stjerner af GAFFA, der bemærkede, at Veneer besidder en overbevisende international lyd med en selvsikker hjemlig kant. 

Musikken stræber efter at fange den moderne rocks guitartunge riffs og poppens fokus på catchy toplines og dansable puls. På livescenen beviser Veneer, at rockens kant og attitude stadig lever og kan fungere i en moderne, poppræget musikkultur.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .