spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Rachmaninoffs 2. klaverkoncert med Elena Koukhar

Afholdt event

Rachmaninoffs 2. klaverkoncert med Elena Koukhar

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

20 jun 2021 kl. 16:00 - 17:00

Beskrivelse

Kammerorkestret Musica opfører Sergei Rachmaninoffs storslåede klaverkoncert nr. 2 med Elena Koukhar som solist. Koncerten er skrevet for et stort, fuldt besat, romantisk symfoniorkester, der begrænser mulighederne for mindre orkestre for at opføre værket. Men vi spiller et arrangement af koncerten udarbejdet af den amerikanske komponist Yohei Sato. Med denne udgave kan koncerten opføres med et orkester på 20-22 musikere og får dermed en helt anden kammermusikalsk karakter, samtidig med at de storslåede romantiske melodier bevares. Desuden opføres Richard Wagners ”Siegfried-Idyll”, der er skrevet for et tilsvarende lille orkester. Koncerten dirigeres af Kammerorkestret Musicas faste dirigent Filipe Carvalheiro.

Gennemførelsen af koncerten vil ske under iagttagelse af gældende Corona-regler. Der skal forevises gyldigt Coronapas ved indgangen.

Lokation

Church of the Holy Spirit Church of the Holy Spirit, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .