eventet sluttede

RAGNAROCK sessions: Reveal Party & GRO

Gratis

Sted

Dato

20 jan 2022 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

OBS. Grundet sygdom har Rebecca Lou desværre været nødt til at aflyse hendes performance ved arrangementet. I stedet får vi besøg af super talentfulde Reveal Party der bl.a. spillede ved sidste års Summer Days og som vandt musikprisen ved Danish Rainbow Awards 2021.

Med en ny dato I kalenderen, er vi nu klar til at give det unge publikum et ordentligt skud musik- og festivalkultur, til vores anden og sidste RAGNAROCK session. Så har du endnu ikke haft fornøjelsen af at være på Roskilde Festival, eller savner du den bare lige så meget som os andre, så kan du denne aften få et lille snært af festival på RAGNAROCK.

Vi garanterer en aften fyldt med musik, gode historier og masser af ”The Orange Feeling” når Rebecca Lou og GRO gæster RAGNAROCK. To superaktuelle artister, der begge har Roskilde Festival solidt plantet i hjertet. Emner som frihed, kærlighed, fællesskab, glæde og eufori bliver sat på dagsordenen, med musikken som det samlende punkt.

Forfatter og journalist Henrik Tuxen sidder klar som vært på aftenen, og styrer slagets gang når vi sammen med Rebecca Lou og GRO drømmer os ud på Dyrskuepladsen. Aftenen bliver krydret med livemusik og så runder vi af med en meet n’ Greet.

Arrangementet er støttet af Real Danias "Byd indenfor"-pulje, der har til formål at hjælpe kulturinstitutioner, attraktioner og besøgssteder med at byde gæster indenfor igen efter coronakrisen.

Læs mere om de to artister og find de praktiske oplysninger, herunder.

Rebecca Lou

At rockens vildskab ikke kan forenes med popmusikkens iørefaldende kækhed er en sejlivet og helt forkert myte. Det er Rebecca Lou det endegyldige bevis på. Rebecca kan både lave smadret punk med alt, hvad det indebærer af læderjakker og dommedagsguitar, men hun er også leveringsdygtig på vemodige akkorder, melodier og tekster, der sætter sig fast i din hjerne, som den mest insisterende popsang. Som musiker er hun vokset op på Roskilde Festival, hvor hun fandt styrke og inspiration i navne som Yeah Yeah Yeah. Her kunne hun udforske sig selv og lave platformen for det der skulle blive Rebecca Lou. Kærligheden og båndet til festivalen er derfor meget tæt. Rebecca debuterede selv på Roskilde Festivals Rising scene i 2019.

GRO

GRO er alias for musiker og producer Julie Møller Christiansen. Hendes melodiøse avantgardepop og teknisk imponerende koncerter, spænder fra intime øjeblikke med vægtløse vokaler og harpe til synth-eksplosioner med tung bas og modular-synthesizer. Med 11 år som festivalgæst og en optræden med bandet We Are The Way For The Cosmos To Know Itself i 2014 har hun et helt særligt forhold til festivalen.  I løbet af 2021 er GRO kommet godt fra start med koncerter på SPOT festival og GAFFA På Græs og lige nu er hun aktuel med hendes anmelderroste debutalbum ’Columna’ der udkom 29 oktober 2021.

TID, PRIS, STED

20 januar kl. 18.30-20.30

Arrangementet er gratis.

Der er begrænset antal pladser, og det er derfor nødvendigt at bestille billet på forhånd.

Arrangementet vil også blive live streamet, lige her: https://www.facebook.com/event...

Det fysiske arrangement finder sted på RAGNAROCK, Rabalderstræde 16 4000 Roskilde.

OBS. Vi opfordrer til at der kun reserveres det antal billetter i med sikkerhed skal bruge, og giv endelig billetten videre, hvis du bliver forhindret i at deltage.

RAGNAROCK følger til hver en tid gældende retningslinjer og anbefalinger fra myndighederne vedrørende COVID-19.


Foto: Miamaja Olsson og Daniel Siim.

Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .