RaketVækst 2.0

eventet sluttede

RaketVækst 2.0

Billetter fra DKK 4.993,75

Sted

Dato

23 nov 2016 kl. 08:30 - 25 nov 2016 kl. 15:00

Beskrivelse

RaketVækst 2.0 er et overbygningsforløb til RaketVækst med fokus på salg og ledelse.Forløbet er til dig, som allerede har gennemført Raketvækst og forfølger en strategi med succes.

Det får du ud af at deltage:

Bliv udfordret på din strategi med ny viden om bl.a. ledelse af medarbejdere, værdibaseret salg og markedsstrategi. På kurset får du samtidig sat nye ambitiøse vækstmålsætninger.

Struktur:

Kurset foregår på samme måde som Raketvækst: 3 dages internatkursus med fuld forplejning. Oplæg, øvelser, grupperefleksioner og 1-1 sparring.

Kursusledere: Nils Hall Torgersen og Søren Mikkelsen, Vækstkonsulenter hos Væksthus Sjælland

Pris:

kr. 3995 + moms. Bemærk at prisen på Billetto er inkl. moms.

Spørgsmål?:

Kontakt erhvervschef Thomas Christensen på tlf. 30 61 99 52 eller thomas@stevnserhvervsraad.dk.

Lokation

Stevns Klint Strandpension, Klintevej 28, 4673 Rødvig Stevns

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .