Ram DIN form: Hardcore facts og fitness

02 nov 2013 kl. 10:00 - 16:30

Urban Fitness / Peder Lykke skolen, Peder Lykke Skolen & Urban Fitness, 2300 KBH SFlere timers træning samt kostseminar med Kira Eggers, Helle Nielsen og Linda Jensen: 1499 kroner. Denne side er kun reklameside. Book og betal: Køb billet her

Kontakt info: os@dkira.com

Adresse kl. 10: Peder Lykke skolen på Amager. Brydes Alle 35, 2300 KBH S (Kan være lidt svært at finde, men det er en rød bygning. Gå gennem hovedindgangen og nogen vil vente på dig.)

Derefter tager vi i Urban Fitness på Amager. Husk vand og håndklæde. Husk træningstøj, vand, håndklæde, papir og kuglepen.


Anmeldelse

"Jeg har fået en masse redskaber ved at deltage i seminaret, både træningsmæssigt, men bestemt også kostmæssigt og motivationsmæssigt.
Jeg kunne næsten ikke komme ud af sengen søndag, så smadret var jeg i HELE min krop!
Jeg er stadig øm her, 3 dage efter, men det beviser bare at vi virkelig fik givet den gas nede i træningscentret og fik en masse gode fifs til, hvordan vi laver øvelserne korrekt, thumps up! :) Helt klart 5 ud af 5 stjerner! Klart et seminar jeg vil anbefale til andre!"

- Pernille, tidligere deltager


Mød Kira Eggers, Danmarks bedste bodybuilder og atlet, Helle Nielsen, samt atlet Linda Jensen.

Træn med os!! Tyk som tynd, høj som lav, veltrænet som tyndfed. Det er her du lærer alt det, du kan bruge for at få progression og komme i gang.


SE BILLEDER FRA SIDSTE EVENT HER:

http://dkira.com/2013/10/15/12771/

Mød også Henrik Duer, og hør ham tale om kost og motivation.

Læs mere og følg med i gruppen:https://www.facebook.com/groups/544908695520706/


OM DAGEN OG JERES COACHES:

Kan du præstere at få en god grundform, kan du OGSÅ præstere at finde den igen, når du tager på i perioder, hvor det føles sværere at holde den sunde stil.
Først skal du dog have grundformen, og her viser vi dig, hvad der skal til. Her er din chance for at stille alle de spørgsmål du har - og få korrekte, måske overraskende svar. Korrekte svar er nøgleordet. Træning udføres ofte ukorrekt, uden vi er klar over det. Måske er det derfor, at der ikke sker noget eller sker mere.


SEMINAR om sundhed, fitness og korrekt træning: Ram din form, ram den rigtigt og effektivt.

Det handler ikke kun om vægt, men også om selvtillid, glæde ved sig selv, den lettelse det er, at ikke længere mærke den ekstra delle, der stikker sit grimme hoved frem, når man tager stramt tøj på, sidder ned, og så videre. Tonede arme, ben og mave er for mange kun en drøm og et ønske der virker langt fra virkeligheden. Det er det bare ikke. Du kan også godt :)


{Både for nybegyndere og erfarne}


Når du ved hvad du skal gøre, hvornår og hvorfor, kan du straks komme i gang. Det er motiverende i sig selv, at få styr på den del af sin træning.

Der er nogle helt basale ting man skal vide for at komme dertil, hvor man ønsker sig hen, det kan dog være forvirrende, besværligt og uoverskueligt hvis ikke man præcis ved hvad. Derfor har vi lavet et sundheds/fitness seminar - vi gentager faktisk vores succes fra sidste år.

Jeg har slået mig sammen med Helle og Linda igen, da det var dem der stod bag mig, da jeg skulle i form.
Vi har også et par gæster, Ole Cosmus og Henrik Duer.

Henrik Duer kender du måske fra TV3- Ekstrem Fed, hvor han hjalp folk med ekstrem vægttab. Ole Cosmus er manden der holder Livgarden i form med blandt andet Kettlebells og TRX remme. Henrik Duer har også uddannet mig som personlig træner.

Henrik Duer taler om følgende emner:

Motivation
Kost
Træning
Hvad man gør, når vægttab går i stå
Sunde vaner
M.M.


Ole Cosmus giver jer lyn kursus både med fysik og teknik. I vil elske det, hvis ikke I allerede gør det. Han holder trods alt soldaterne i form med selvsamme remme. Han var på vores seminar den 12.oktober, og vi vil gerne have ham tilbage til den 2.november, så det arbejder vi på. Ellers har vi en anden overraskelse til dig.


Få fyldt værktøjskassen op, og kom med til den største vidensbank inden for fitness & kost. Alle dage er ens. Utrolig kompetente personlig trænere, kostvejleder/diætist/atleter vil være til rådighed for dig.

Programmet er fordelt således:

Foredrag om mind/muscle teknik af Helle Nielsen (kost, tilskud, træning, etc) HUSK PAPIR OG KUGLEPEN
Foredrag om kost af professionel kostvejleder/diætist
Frokost og goodiebags
Træning med personlig træner og med fokus på mind/muscle, teknik, øvelser

og max pres.

I bliver trænet i flere timer med jeres egen træner, fra top til tå. Vi anbefaler selvfølgelig at I holder træningsfri dagen efter. Det bliver nok svært andet. Mærk hvordan det rigtig skal følesHelle Nielsen: Veluddannet. Pro bodybuilder med 20 års erfaring i at træne selv og andre, indehaver af flere awards og partner i Team Evolution.

Linda Jensen: Veluddannet. Vægttabs ekspert, fitness ekspert, vundet flere awards og bred erfaring i anatomi. Partner i Team Evolution. Har selv tabt 35 kilo, og vandt efterfølgende 1.pladsen i bodyfitness konkurrence.

Kira Eggers: Blogger, uddannet personlig træner, flere års erfaring i vægtløftning og teknik herom. Træner flere kendte, blandt andet kendte, der har travlt med at komme i form, grundet bestemte jobs.

Måske så du os i tv-programmet på kanal TLC Danmark. Her kan du gense udsendelsen om min rejse fra 62 kg. dejlig rund, til stram i farsen og stående på en scene på blot 11 uger.www.teamevolution.dk
www.dkira.com

Dbh. Kira Eggers
Stifter af seminar

Billet 1

Salg lukket