Rama Lama Showcase: Kindsight + Melby + Mary Anne's Polar Rig + Nova Blast

eventet sluttede

Rama Lama Showcase: Kindsight + Melby + Mary Anne's Polar Rig + Nova Blast

Billetter fra DKK 135,00

Sted

Dato

24 sep 2022 kl. 19:30 - 23:00

Beskrivelse

RAMA LAMA SHOWCASE
Aftenen står i indiepop/rockens tegn, når svenske Rama Lama Records præsenterer fire fremadstormende bands fra den nordiske undergrundsscene.


--------------------------------------

• Døre: 19.30 / Koncertstart: 20.00

• Billetter: 135 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

// Kindsight
Danske Kindsight trækker på 80'erne og 90'ernes alternative rockscene og kombinerer den med nutidens glitrende skandinaviske pop. Dette resulterer i en melodisk og uperfekt lyd, der skiller sig tydeligt ud fra resten af det danske lydlandskab. Deres debutplade, som bl.a. fik fem ud af seks stjerner i GAFFA, er spækket med catchy noise-jangle-pop-toner og coming-of-age tekster inspireret af alt fra Pixies til Snail Mail og Big Theif.


// Melby
Svenske Melby har efterhånden et par år på bagen, hvilket tydeligt fornemmes på det klare, velproducerede lydbillede. Den Stockholm-baserede kvartet fremstår udadtil som et charmerende, sjovt lille jangle-popband, men i virkeligheden stikker musikken langt dybere. Med en unik evne til at ramme stemninger og følelser perfekt og med tråde til både psych, folk, pop og rock, gemmer deres univers på smukke lydperler, som gør dem til et godt bud på dit nye yndlings indieband. De gæster RUST med deres andet album, der lander i efteråret.

// Mary Anne's Polar Rig
Mary Anne's Polar Rig er et rockband, direkte fra Malmøs undergrundsscenen. Med en lyd, som er stærkt inspireret af 90'erne og af rockscenens nye bølge af stærke kvindelige frontfigurer, spiller de forvrænget pop med dynamiske vokalklange og larmende guitarer i fokus. De udgav deres første EP i 2018 og fulgte i januar 2021 op med et debutalbum. Under lockdown gik bandet fra kvartet til duo og i fuld gang med et udforske en ny, mere eksperimenterende tilgang til at producere et rockalbum. I starten af 2023 udkommer resultatet af dette.

// Nova Blast
Nova Blast finder altid deres vej ind til et blandet publikums hjerter. Hvad end det har været gennem support-gigs for anerkendte elektroniske lo-fi acts eller ved at bryde lydmuren til punk-, doom- og indiefestivaler, har Nova Blast altid gjort indtryk med deres larmende, melodiske og dynamiske lyd. I september udgiver de et længeventet debutalbum på Rama Lama Records - det mest 'larmende' og eksplosive album, pladeselskabet nogensinde har udgivet.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .