spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Randers - Det tredje øre 2

Afholdt event

Randers - Det tredje øre 2

Fra DKK 380,00

Beskrivelse

MANIFESTER DIT DRØMMELIV

Hvad vil du gerne manifestere? 


WORKSHOP + GONG BAD

Denne aften skal du manifestere med et åbent hjerte. Du vil opleve at træde ind i det visuelle og det emotionelle og lokalisere samt transformere alle de ubevidste blokeringer, som står i vejen for at manifestere dit drømmeliv.

Musik kan som INTET ANDET åbne op til en verden af dyb forankring!

Når du har et åbent hjerte, begynder du at få mere energi. Du begynder derfor at udsende (og udstråle) mere energi. Dit energifelt udvides, og du begynder at udsende flere lyse celler, hvilket skaber ny information og din krop får en opgradering. Du har nu mere energi til at heale dig selv. Din indre verden er ikke længere styret af den ydre verden, og du begynder nu at manifestere for fulde gardiner. Du er en magnet!

Hvis du slipper dig selv fri denne aften og oplever, hvordan du kan bruge musik, meditation og positive tekster til at styrke din visualisering og lagre en følelse og en intention så kraftigt i dine celler, at du tiltrækker alt det som er tiltænkt dig (med en speed der nærmest virker uvirkelig), så vil du se resultater du ikke troede muligt.

På 2 timer og 30 minutter bliver dit åbne hjerte fyldt op med kærlighed og en dyb indre ro, så du nu kan træde direkte ud i dit drømmeliv – eller hvad du ønsker at manifestere. Det kan være penge. Det kan være et nyt hus. Det kan være sundhed. Det kan være en kæreste – for mig betyder det ingenting hvad du manifesterer.

Sammen skal vi opleve de magiske vibrationer, der opstår i musikkens rum. Det hele serveres i hjemlige omgivelser. Ja, du læste rigtigt, i hjemlige omgivelser. Denne aften bliver nemlig afholdt i et privat hjem. Så tør du bevæge dig ud af dine vante omgivelser? Væk fra den kendte bysal, biblioteket og forsamlingshuset? Og i stedet lade dig opvarte hos et fremmede menneske? (Husk, et fremmed menneske er en ven, du ikke har mødt endnu :)

Program:
Kl. 18.00 Dørene åbner.
Kl. 18.30 Workshoppen starter
Workshoppen er delt op i 3 blokke.
1. Healing.
2. Kærlighed.
3. Manifestering.

Kl. 21.00 Gong bad. 
21.30 Det svære farvel. 


Vi glæder os til at møde dig, inspirere dig og åbne dig op. Og ikke mindst sammen skabe nogle smukke timer med powerfulde musiske manifestationer.

Medbring blok og kuglepen. Og hvis du vil på gulvet, et tæppe:) 



Kærlige hilsner
Lise & Sander


PS Og så skal vi grine. Musik og humor – kan du forestille dig noget bedre? Spirituelle jokes og Gud fader om vi ikke skal le til vi sejler ind i femte dimension :)

PPS Der vil blive serveret kærlighedskage.

---
“Kære Sander
Dine sange vækker noget velkendt, dybt inde i mit hjerte, som jeg er kommet til at lukke af for. Og det sidste stykke tid har jeg hørt dine sange dagligt og brugt dem i min proces om at åbne op for mit hjertes lys igen. Dine sange rører en streng i min sjæl, tak for dig og dine meget smukke, inderlige sange.”
– Gitte Jensen.


“Efter at have hørt Sanders meditation og musikrejse med sangen Heal gav det mig en kæmpe selvindsigt om hvorfor mine kærlighedsrelationer bliver meget vanskelige meget hurtigt. Min mors kærlighed til mig eksisterede kun når hun skulle have kærlighed.. så har svært ved de relationer, hvor jeg føler jeg skal gøre mig fortjent til kærlighed.”
– Dorte Danielsen.


“Du viser vejen til ubetinget kærlighed for alle. Både dine meditationer, musik og visdomsord trænger dybt ind og forløser alt det gamle jeg ikke vil have med mig videre. Tak for den du er.”
– Marianne Groth


“Wow, når jeg ser tilbage på 2018, så var Sanders koncert, hvor vi satte intentioner ind i sange, måske i virkeligheden starten på at åbne mit hjerte helt. 2018 var et års rejse i selvkærlighedens navn. Måske lyder det enkelt og egoistisk, MEN det VAR det IKKE. Det var hammer hårdt. At smadre murer og brække vægge ned og så finde de usynlige af dem på vej ind til hjertet. Det kræver sit. Men det har været det HELE VÆRD og hjertet får lov til at banke frit NU.”
– Tina Skånved

"Når du møder Sander, så stopper du op. Der opstår et mellemrum. En pause. Et helle. En kontakt. Ind til det iboende. Dér, hvor alting bare er. Og vi ikke behøver bevise. Forklare. Beskrive. Fordi det bliver simpelt. Fordi en koncert med Sander er ukompliceret. Ren. Rå. Autentisk. Og kraftfuld. Med sin simple tilstedeværelse er intentionen fra start til slut ikke til at tage fejl af. Det handler om at dele råt for usødet og lade det sive ind i hvert enkelt menneske, der er mødt op til koncerten og transformerer sig til præcist dét, denne ene person har brug for. Lige dér. I det øjeblik. Intet andet. Det er det reneste, jeg længe har oplevet, og jeg ønsker for dig, der læser med, at du samler nogle mennesker og giver dig selv denne unikke oplevelse.
– Pia Lange


Link til musik på Spotify:
https://open.spotify.com/artis...

Arrangør


Lokation

Lise Pilgaard Lise Pilgaard, Langgade 15, 8920 Randers

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .