Rane Willerslev taler om sorg med Adam Holm

25 maj 2018 kl. 19:00 - 21:00

Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København


Professor i antropologi, forfatter og direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev, mistede sin far i 1995, da han var 24 år.

Det er første gang Rane Willerslev taler højt om tabet af sin far, når han den 25. maj i Brorsons Kirke står frem med en meget personlige fortælling om de konsekvenser, det har haft for ham at miste tidligt i livet.

Det er DR-journalist Adam Holm, der vil styre slagets gang og som interviewer Rane om hans forhold til livet og døden

Om at miste tidligt i livet, fortæller Rane:

"Den måde jeg blev opdraget på, var gennem suppress, cut, den døde er væk, du kan ikke længere være i kontakt med vedkommende. Sådan er det, lær at leve med det! Ret hardcore og nok ikke så sundt. Jeg ville helt klart have haft glæde og gavn af at kunne dele mine følelser og tanker mere åbent, ikke mindst med mine søskende. Det kan jeg godt se i dag!”

Aftenen byder deruodver på smuk musikalsk underholdning ved operasanger Jens-Christian Wandt, der i mere end 20 år har optrådt på scener i ind- og udland - senest ved Prins Henriks bisættelse. Jens-Christian Wandt er initiativtager til den årlige begivenhed "Verdensballetten", hor han sammen med Royal Ballet of London, præsenterer ballet og opera på udvalgte steder i Danmark. Jens-Christian Wandt akkompagneres af en pianist.

Arrangementet er en del af Børn, Unge & Sorgs 'Håbets Aktie'-kampagne, der er en indsamlingskampagne til fordel for efterladte og pårørende børn og unge og som løbet af stablen fra 1. maj.

Det koster 150 kr. at deltage og entréindtægten går til Børn, Unge & Sorgs arbejde.

Billet

Salg lukket