spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Rang-Tan - hør historien bag årets mest omtalte kampagne i UK 2018

Afholdt event

Rang-Tan - hør historien bag årets mest omtalte kampagne i UK 2018

Fra DKK 200,00

Beskrivelse

Rang-Tan - den rørende animationsfilm med den lille pige og den triste orangutang, med Emma Thompsons voice-over, er blevet vist over 70 mio gange på Youtube og "vandt julen 2018" over John Lewis' flotte Elton John-video. Videoen fik luft under vingerne i et spændende samarbejde mellem Greenpeace og supermarkedskæden Iceland.

Hør om baggrunden for kampagnen og samarbejdet, og bliv udfordret når Simon Sinclair, tidligere kreativ på Ogilvy London og marketingchef for Iceland, spørger: Have you got your brand purpose yet?

Og hvad sker der når man mikser politiske budskaber med traditionel markedsføring?

I Rang-Tan-tilfældet fik orangutangen ikke organisationen Clearcast, der vurderer reklamer i Storbritannien, til at fælde en tåre. Ifølge organisationen bryder reklamen nemlig reglerne for politisk markedsføring, især fordi filmen er produceret af Greenpeace og ikke supermarkedskæden Iceland. Er reglerne fulgt med tiden? 

Vi vil helt sikkert til at opleve flere purpose-drevne samarbejder på tværs af politiske budskabe og salg, så hvordan sikrer vi etikken på området og har det overhovedet nogen betydning for kunderne?

Er purposedrevet markedsføring overhovedet vejen til øget omsætning? 

Simon Sinclair lægger vejen forbi Danmarks Medie- og Journalisthøjskole mandag d. 8. april kl. 16.00 - 17.30.

Der er et begrænset antal pladser!

Program:

15.30-16.00 - Registrering

16.00 - Velkomst v. DMJX

16.10 - Simon Sinclair - Rang-Tan - the true story or have you got your brand purpose yet? + debat

17.30 - tak for i dag 

Simon Sinclair
Tidl. bl.a. Ogilvy London og Iceland - og manden bag bloggen Raving Adman


Kom ud til os på  DMJX og oplev møder med spændende cases og gode mennesker for alle, der er interesseret i kreativ kommunikation. Arrangementer afholdes for det meste om mandagen og gør måske dagen efter søndag lidt sjovere..

Arrangeret af DMJX Kurser og Videreuddannelse

Arrangør

Lokation

DMJX DMJX, Emdrupvej 72, 2400 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .