Rangleklods - Pumpehuset

28 nov 2020 kl. 20:00 - 23:59

Billetter DKK 195,00

Deltag med venner

17. april i år udkom singleforløberen, ’Never Lie’, som dermed blev de første nye toner fra Rangleklods (Esben Andersen) siden det anmelderroste album, ’Straitjacket, fra 2015. ’Never Lie’ blev sendt af sted mod sommeren som P3’s Uundgåelige og skinner igennem på den nye EP med sit varme guitar-hook og sætter ild til en nostalgisk længsel efter netop sommer, solskin og lange, sorgløse nætter.

Rangleklods udgiver mere ny musik i 2020, og slutter året af med 3 koncerter i november.

”Jeg er helt klart en udfordring at være sammen med – til tider,” fortæller Esben med et smil og fortsætter: ”Never Lie er en refleksion over min til tider udsvævende livsstil og underlige vekslen mellem at være  enormt eventyrlysten og ekstremt introvert.”

Rangleklods spiller 3 koncerter i november 2020.

Esben siger: “At gå ind Ranglesklods’ musikalske univers igen, har virkelig været som at vende hjem. Jeg følger mine musikalske instinkter 100% og giver mig hen til hver eneste tone i sangene. Rangleklods er på ingen måde bare tilbage i 2020, men er her for at blive, og jeg kan næsten ikke vente på at komme i gang.”

Rangleklods har altid haft ry for sine intense og opløftende elektroniske koncerter, hvor bassen rammer lige i brystkassen og vokalen croones helt ud over scenekanten. I 2020 indtager Esben Andersens igen scenen i fuld kontrol over sine elektroniske instrumenter og håndspillede maskiner, der forenes i Rangleklods’ unikke rum mellem natsort klubmusik og solbelyst pop.

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.