RASMUS LYBERTH BAND - live på Nordatlantens Brygge

Strandgade 91, 1401 København
15 maj 2020 kl. 20:00 - 22:00
Super arrangør
Billetter DKK 135,00 - DKK 180,00
Billetter DKK 135,00 - DKK 180,00

Rasmus Lyberth Band

Med sine livsbekræftende og personlige sange, skrevet med versefødderne plantet i en grønlandsk og global virkelighed, lægger legendariske Rasmus Lyberth vejen forbi Nordatlantens Brygge.

Siden Rasmus Lyberth udsendte sin debutplade ”Emingaa” (1975) har han varmet manges hjerter med sine stærke sange, ikke kun i Grønland og Danmark, men også på den store internationale scene foranlediget af turnéer i såvel Europa som Nord- og Sydamerika.

Han kommer helt sikkert også til at varme publikums hjerter denne forårsaften på pakhusets scene, hvor han blandt andet kommer til at lufte sange fra sit seneste og meget vellykkede album, ”Livet skal leves på ny/Inuunerup oqarfigaanga”. Og alt imens man kan mærke en særlig grønlandsk nerve i Lyberths sange, hvoraf broderparten er skrevet på hans modersmål, så besidder de også en ægte universel appel, der taler til mennesker uafhængigt af tid og sted.  

Lyberth har vundet hæder og ære og - ikke mindst - priser for sin sangskrivning gennem årene, herunder flere DMA-statuetter. Det er med andre ord en levende legende, der kigger forbi. Så snyd ikke dig selv for denne smukke koncert, hvor Rasmus Lyberth både spiller sange fra sin seneste plade og går på strejftog i sangkisten fra en lang og uomgængelig karriere. Og ikke mindst fordi han medbringer sit velspillede liveband.

Dørene åbner kl. 19 og koncerten begynder kl. 20.


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Event aflyst

RASMUS LYBERTH BAND - live på Nordatlantens Brygge

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke