spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

RASMUS LYBERTH BAND - live på Nordatlantens Brygge

Afholdt event

RASMUS LYBERTH BAND - live på Nordatlantens Brygge

Fra DKK 135,00

Sted

Dato

07 okt 2020 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Rasmus Lyberth Band

Med sine livsbekræftende og personlige sange, skrevet med versefødderne plantet i en grønlandsk og global virkelighed, lægger legendariske Rasmus Lyberth vejen forbi Nordatlantens Brygge.

Siden Rasmus Lyberth udsendte sin debutplade ”Emingaa” (1975) har han varmet manges hjerter med sine stærke sange, ikke kun i Grønland og Danmark, men også på den store internationale scene foranlediget af turnéer i såvel Europa som Nord- og Sydamerika.

Han kommer helt sikkert også til at varme publikums hjerter denne forårsaften på pakhusets scene, hvor han blandt andet kommer til at lufte sange fra sit seneste og meget vellykkede album, ”Livet skal leves på ny/Inuunerup oqarfigaanga”. Og alt imens man kan mærke en særlig grønlandsk nerve i Lyberths sange, hvoraf broderparten er skrevet på hans modersmål, så besidder de også en ægte universel appel, der taler til mennesker uafhængigt af tid og sted.  

Lyberth har vundet hæder og ære og - ikke mindst - priser for sin sangskrivning gennem årene, herunder flere DMA-statuetter. Det er med andre ord en levende legende, der kigger forbi. Så snyd ikke dig selv for denne smukke koncert, hvor Rasmus Lyberth både spiller sange fra sin seneste plade og går på strejftog i sangkisten fra en lang og uomgængelig karriere. Og ikke mindst fordi han medbringer sit velspillede liveband.

Dørene åbner kl. 19 og koncerten begynder kl. 20.


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .