spring til hovedindhold

Rasmus Lyberth Duo i Sommerladen

Rasmus Lyberth Duo i Sommerladen

Fra DKK 220,00

Sted

Dato

16 jun 2024 kl. 15:00 - 17:30

Beskrivelse

RASMUS LYBERTH Den store stemme fra Grønland og nok Grønlands mest kendte sanger kan nu opleves i Sommerladen i Espergærde.
Det er altid en betagende og helt enestående oplevelse, at høre Rasmus Lyberth synge sine originale, intime og storslåede sange.
Han besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der findes i den grønlands natur, befolkningens vilkår, den nære familie og hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer og rammer lige I hjertet hos publikum. 

Rasmus bliver akkompagneret af sin mange årige pianist Kristoffer Jul Reenberg, han har spillet med følgende: Gitte Hanning, Niels Hausgaard, Claus Hempler, Rasmus Nøhr, Dale smith blues band m.fl.

Vi glæder os til en fantastisk eftermiddag i selskab med de to vidunderlige musikere.

I Sommerladen vises også udstillingen "I kærlighed til den lille Planet", med værker af Bodil Harder og Peter Severin

Foto: Anders Rye

www.suwalski.dk

Arrangør

Musiker, Komponist

Lokation

Sommerladen, Tinvej 14, 3060 Espergærde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder