spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Rasmus Lyberth One Man Show

Afholdt event

Rasmus Lyberth One Man Show

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

18 maj 2023 kl. 19:00 - 21:45

Beskrivelse

I dokumentarfilmen "Grønlands Stemme" skildres Rasmus Lyberths musikalske karriere i medgang og modgang, fra han begynder at spille guitar som 13-årig og frem til august 2021 hvor han fylder 70. Filmen giver et kærligt og nuanceret billede af hvordan Rasmus er blevet en uofficiel ambassadør for grønlændernes identitet og selvforståelse, og hvordan han i mere end én forstand er blevet Grønlands Stemme. Historien fortælles af nordiske entertainere som Niels Hausgaard, Julie Berthelsen, Jørgen de Mylius, Frederik Elsner, Teitur og Lars Lilholt.

I den efterfølgende koncert er Rasmus alene med sin guitar. Han synger nogle af de smukke sange fra filmen, men han spiller også numre fra sin øvrige sangskat. Ind imellem supplerer han med fortællinger om sangene, livet og karrieren. Rasmus er et meget åbent og ærligt menneske, og man lærer ham rigtigt godt at kende i showet. Særligt mærker man hans store karisma og sprudlende væsen. Hvis man ikke kendte Rasmus Lyberth før, kommer man med god sandsynlighed til at elske ham.

Rasmus Lyberth One Man Show består af filmen ”Grønlands Stemme” som varer 60 minutter, og en efterfølgende koncert på 75 minutter. Der vil være 30 minutters pause mellem dokumentarfilm og koncert, hvor der vil være åbent i baren.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .