Rasmus Nøhr Trio på Omø Perlen

Rasmus Nøhr Trio på Omø Perlen

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

27 aug 2022 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Glæd jer til en intim udendørskoncert med havudsigt, solnedgang og alle de skønne sange vi kender fra Rasmus Nøhr. Sommer i Europa, Det Glade Pizzabud, Retursekund, Lige Nu & Lige Her, Sød Musik… 
Dette er blot et udpluk af de mange sange, danskerne har sunget med på siden debuten i 2004. Rasmus Nøhr har lavet 6 dansksprogede popskiver og spillet på et hav af musikscener, festivaler og koncerthuse.

- Jeg har aldrig taget billeder, jeg prøver at huske mit liv med hjertet i stedet. Herfra kommer sangene, som små anekdoter i tusind sorgsøde farver, som regel når jeg går ture, eller sidder med guitaren, og ryger min cigar. Jeg har for at modstå verdens vanvid, samlet landets dejligste musikere, i en skøn analog samhørighed. vi spilder rom på gulvet og påkalder vore forfædre, før vi går på scenen. Så kan jeg vist ikke beskrive det bedre. Jeg vil råde jer til, at bruge timerne før koncerten, med at mindes jeres kære, og mærke friheden strømme, og hvis I kan komme afsted med det, så dans lidt alene, bare fordi… Jeg håber vi ses og god fornøjelse - Rasmus Nøhr

Dørene åbner klokken 18.00, hvor man kan nyde udsigten og spise tapas (som skal tilkøbes i forbindelse med billetten). Koncerten begynder klokken 20.00

Arrangør

Restaurant - hytteudlejning - minigolf - ishus

Lokation

Omø Perlen, Søvej 2, 4245 Omø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .