Ravi Kuma præsenteret af Aarhus Volume

09 nov 2019 kl. 21:00 - 10 nov 2019 kl. 01:00

A-Huset, Skovgaardsgade 5c, 8000 Aarhus

ATTITUDE, ENERGI, IN YOUR FACE - AARHUS VOLUME præsenterer hårdtslående elektroniske rap-duo Ravi Kuma, i A-huset på Institut for (X), Godsbanen, Aarhus.

Bestående af rapper Sharon Kumaraswamy og producer Aske Knudsen, er Ravi Kuma med deres tunge beats og progressive, grænsesøgende tekster eksemplet på et kærlighedsbarn undfanget i en trippin' ménage à trois i en forladt container mellem Peaches, M.I.A. og Vince Staples.
Industrielle bass-lines, støvede marcherende beats og gimmicky samples giver deres undergrunds-rap en eksotisk kant, der med flabede tekster tager aktuelle og tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv. Emnerne serveres med en god portion velovervejet selvironi og humor, men har en seriøsitet og tyngde med sig, der hverken kan eller skal overses i det quirky univers Ravi Kuma opererer i.
Catchy hooklines som “Fuck this shit, I’m gonna be a princess”, “Why you mother fuckers keep staring at my dick” og “I only make out with myself” samt et intenst og energisk liveshow gør, at Ravi Kuma sætter et overlegent aftryk på publikum, som kun de færreste inden for genren kan prale af.
Som det perfekte match sætter Aarhus Volume op til en vild aften på Aarhus' sejeste lokation og mest originale venue.