Ravi Kuma + support

Ravi Kuma + support

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

13 aug 2022 kl. 21:30 - 14 aug 2022 kl. 00:00

Beskrivelse

RAVI KUMA

’… søndag eftermiddag viste producer Aske Knudsen og rapper Sharon Kumaraswamy, at man sagtens kan blæse taget af en åben himmel.’ 5 stjerner hos Soundvenue.

’Ravi Kuma er og bliver et af dette lands største og bedste liveacts’ skrev GAFFA i deres 5-stjernede liveanmeldelse. Ravi Kuma kombinerer de rowdy og helt tunge beats med en utrolig charme og nærvær med deres publikum. Glæd dig til en oplevelse, hvor Ravi Kuma garanterer et energifyldt liveshow med Sharon Kumaraswamy i front og produceren Aske Knudsen bag knapperne. Ravi Kuma er de seneste par år netop blevet kendte for deres liveshows, hvor de giver alt hvad de har til publikummet.

Senest anmeldte GAFFA og gav dem 6 stjerner, for deres koncert i Aarhus til ’De Grimmeste Aftner’:

’Helt og aldeles fænomenalt og professionelt (…) Kumaraswamy spirer fra et ydmygt frø til et kæmpemæssigt, frodigt og selvsikkert træ.’

Hitnummeret ’Miami’ som Ravi Kuma udgav sammen med tech-house geniet YoJohnny, fik meget airplay på P3 og gik til tops på viral charten. Seneste single ’Cardio’, med Ravi Kumas skarpe flow og Yo Johnnys fængende beats, gik direkte ind som P3’s ’Ugens Uundgåelige’. I bagkataloget finder vi også debutalbummet ’Sub’ samt singlerne ’Staring at My Dick’, ’Pretty’ og ’Fuck This Shit I’m Gonna Be a Princess’. Alle er en blanding af producer Aske Knudsens hårdtpumpede elektroniske beats og forsanger Sharons energiske og protesterende tekster, hvor gruppen tager aktuelle og tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv.

Der kommer et support act på, som starter kl. 21.30. Ravi Kuma går på scenen ca. kl. 23.00.

Arrangør

Engelsholm Musik & Kultur er en kulturel forening, der har til formål at arrangere foredrag, artist talks og koncerter på Engelsholm Slot.

De fleste af vores arrangementer foregår om onsdagen, men indimellem laver vi også større events i weekenden.

Lokation

Agerumsladen Agerumsladen, Engelsholm Slot, 7182 Bredsten

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .