spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

RE F O R M Gæstebudsaften #2 - AFLYST

Afholdt event

RE F O R M Gæstebudsaften #2 - AFLYST

Fra DKK 225,00

Sted

Dato

16 aug 2018 kl. 17:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Hvordan fornyer og reformerer man en stolt design-nation? Det spørgsmål er afsættet for to øjenåbnende gæstebudsaftener i juli og august i anledning af den aktuelle udstilling med REFORM Designbiennale 2018.

Denne aften i haven på Munkeruphus bliver historisk. For 55 år siden skabte Gunnar Aagaard Andersen sin første skumstol, et stykke anti-design der både var udskældt og grim, men som skrev design-historie. Hør historien, når Vibeke Petersen Gether, forfatteren bag den store monografi om Aagaard Andersen, fortæller om skummøblerne, og se en skumstol blive til i en opsigtsvækkende performance i haven.

Performance og oplæg efterfølges af en paneldebat, der med udgangspunkt i RE F O R M og den aktuelle udstilling, diskuterer fremtiden for dansk design og hvad en biennale som RE F O R M kan udrette. Panelet består, foruden kunsthistoriker Vibeke Petersen Gether, af RE F O R M-medstifter Maria Bruun, samt biennale-udstillerne Troels Flensted & Ragna Mouritzen. Diskussionen, som gerne afbrydes af tilhørernes spørgsmål og kommentarer, modereres af designer MA og design- kommunikatør Pil Bredahl.

Aftenen udgør en sjælden mulighed for at se en skum-stol blive født. Designerne Anna Oxholm Iversen og Jeppe Lillegaard Nielsson demonstrerer, hvordan man ”trækker” en stol i polyether i deres stole-automat MANIPULE, som er et af de udvalgte værker på RE F O R M-udstillingen.

Aftenen munder ud i en skøn sommermiddag tilberedt af vores huskok Pernille Margo, der lader sig inspirere af årstidens råvarer og aftenens tema, imens snakken fortsætter ved langbordene.

Pris: 250 kr. Prisen inkluderer arrangement og efterfølgende sommermiddag med kaffe og dessert. Drikkevarer tilkøbes.

Arrangementet foregår fra kl. 17.30 til 21.

Arrangør

Munkeruphus er et tidligere kunstnerhjem smukt beliggende ud til Øresund på kyststrækningen mellem Gilleleje og Dronningmølle, som siden 1989 har fungeret som event- og udstillingssted for kunst, arkitektur og design. Foruden skiftende udstillinger med danske og udenlandske kunstnere, rummer huset også en mindre butik, en café med udsigt til havet, udeservering om sommeren samt en vidtstrakt offentlig have med skulpturer. Der er direkte adgang til stranden via Dronningekløften i bunden af haven. Se mere på www.munkeruphus.dk

Lokation

Munkeruphus Munkeruphus, Munkerup Strandvej 78, 3120 Dronningmølle

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .